Norsk 1. divisjon
Onsdag 2. november
Comet – Lørenskog
Kampstart kl 19:00
Halden Ishall

Motstander:  Comet (Link Eliteprosepects)

Returkamp i Halden i kveld!

Vi kommer fra en sterk 3-1 seier på lørdag og laget er stinne av selvtillit etter 7 strake seiere. Så får vi se i kveld hvordan vi løser oppgavene i en ishall som for de fleste i 1. divisjon er en opptur å spille i da det alltid er mye folk på tribunen.

På Comet sine hjemmesider kan du lese litt om et revansjesugent Comet lag før kampen og deres ny-signering Casper Myklebust. Myklebust som i ung alder kom fra Skedsmo (moderklubb) til Lørenskog og ble en del av 2004 laget som i mange år ble trent av blant annet Tommy Jakobsen og Stig Vesterheim. Resultatet ble en sterk årgang som i dag teller relativt sett mange spillere som gjør det bra på forskjellige nivåer etter at noen har flagget ut til både Sverige og Canada. Etter flere år i Lørenskog for Myklebust så gikk turen til Furuset fra U16 alder, deretter via Stjernen (med Wang Toppidrett) og nå Comet Halden som skal bli spennende å følge. Således blir det et mulig gjensyn på isen i kveld mellom de tidligere lagkameratene Casper Myklebust, Patrik Dalen og Daniel Gloppen (alle født 2004).

Før kampen (Comet Elite)

Casper Myklebust (Comet Elite)

Vi ringte opp forsvarskjempen Fredrik Pedersen før kveldens kamp!

Ny kamp i kveld, hvordan er stemningen i laget etter 7 strake? Stemningen i laget er veldig bra, aldri feil med 7 strake 😎

Hele laget og ikke minst du Fredrik leverte en god kamp på lørdag! Hvordan skal dere stoppe Poulsen, Kopperud, Lorraine o/CO i kveld? Tror vi skal gjøre mye av det vi har gjort, det har jo funket helt greit. Vi er forberedt på en tøff kamp, alltid kult å spille i Halden med mye publikum og bra trøkk. Det blir man greit motivert av!

Er det noen endringer i dagens tropp? Så vidt meg bekjent så er vi nesten som sist, med unntak av at Kalle er tilbake i troppen og Evensen er med oss igjen på forwardsiden, ingen fra egen U20 stall denne gangen.

Det skulle med andre ord bety at vi stiller med 7 backer og 12 forwards i dagens oppgjør.

Takk for praten Fredrik og lykke til i kveld!

Tabellen oppdatert før kampen i kveld: 

Ta turen til Halden i kveld og støtt laget 😎

Neste hjemmekamp: lørdag 5. november klokken 16:00 mot Gjøvik

Billetter til kampen kjøper du HER

Billetter Lørenskog IK