Vi vinner 3-1 mot Comet i dag og står nå med 7 strake seiere!

Siste 7 seriekamper:
Bergen – Lørenskog 3-6
Bergen – Lørenskog 0-1
Furuset – Lørenskog 0-4
Lørenskog – Furuset 5-0
Hasle Løren – Lørenskog 0-4
Lørenskog – Hasle Løren 5-0
Lørenskog – Comet 3-1
Målforskjell 28-4

Lokomotivet ruller videre og det er nå mange som for alvor har latt seg imponere av årets Lørenskog lag. I dag var det Comet som kom på besøk og 1. periode ble målrik med 3-1 på tavla etter de første 20 minuttene. 1-0 scoringen kommer etter halvannet minutt der Pihlqvist back-checker 100%, plukker opp et pass fra Comet spilleren og spiller Hermanrud som spiller smart via vantet til Opsahl, som igjen spiller et kanon pass over på Jonassen som kommer i full fart og smeller inn dagens første mål. Herlig spill og flott mål! Litt over minuttet senere er det rett fra dropp, Hast til Menkerud til Gloppen som spiller en hard is puck som Ekberg mesterlig styrer inn bak en nærmest sjanseløs Comet keeper. Sjokkåpning og 2-0 før 3 minutter er spilt! Etter drøye 7 minutter er vi passive når Comet kommer inn i vår sone og noe enkelt får sette reduseringen. Dermed er 5 kamper med smultring «STREAK» over for denne gang. 12 minutter ut i perioden er det PP1 for bortelaget men når det nærmer seg ferdig så roter keeper og backen på Comet det ordentlig til for seg selv med nonchalant spill bak målburet. En aggressiv Pihlqvist snapper pucken elegant, spiller så Ekberg flott frem som gjør alt riktig og 3-1 er et faktum i vårt undertall spill. Resultatet står seg ut perioden, skudd 13-12. Midtperioden er sterk av oss, den ender målløs men vi har nærmest full kontroll etter 40 minutter. Skudd 7-5, totalt 20-17. Siste periode kontrollerer vi greit. Vi klarer ikke å omsette 5 mot 3 i starten av perioden, og vi byr opp Comet litt utover i perioden og gir dem 3 overtall totalt, men det ender målløst de siste 20` og vi tar en sterk 3-1 seier. Skudd i siste periode 5-9, totalt 25-26.

Theo Rooseboom de Vries er tilbake fra start i dag og leverer 96,2% med bare 1 baklengs på 26 skudd! Med dette er han i skrivende stund på en klar 1. plass i ligaen med 94% totalt på SV%!

Assisterende trener Espen Olsen Lie oppsummerer kampen som følger: Morsomt i dag! Bra ramme og interessant motstander som er med å skape nettopp det. Da er det ekstra moro å dra i land en sånn seier. Jeg synes vi svarer bra på det de gjør, vi styrer kampen litt dit vi vil og jeg synes vi har bra kontroll i stort sett hele kampen. Dette var en skikkelig seniorkamp og jeg synes det var en bra kamp også. Dette er bra for hele gruppa og vi føler at vi bygger noe bra her nå! Nå gleder vi oss bare til Onsdag.

Resultat:

Lørenskog – Comet 3-1 (3-1, 0-0, 0-0)

Skudd 25-26

1. periode

1-0 A. Jonassen (J. Opsahl, E. Hermanrud)
2-0 M. Ekberg (D. Gloppen, M. Menkerud)
2-1 H. Vaglen (H. Kopperud, H. Enock)
3-1 M. Ekberg (K. Pihlqvist)  SH1

2. periode

Ingen mål

3. periode

Ingen mål

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste kamp: onsdag 2. november klokken 19:00 mot Comet (Halden ishall)

Neste hjemmekamp: lørdag 5. november klokken 16:00 mot Gjøvik

Billetter kjøper du HER