5-0 står det etter 60 minutter og med det tar vi vår 6. seier på rad. Nok en gang holder vi nullen og vi har nå 5 kamper på rad uten baklengs!

Siste 5: 19-0 i målforskjell.

Da er det på sin plass å ta frem LAGbilde:

De første 20 går unna uten det helt store spillet. Bortelaget er veldig nærme scoring med en puck som først forandrer retning på vei mot mål, deretter treffer høyre stolpe og ut, skudd 11-6. 2. periode starter veldig bra med scoring før minuttet har gått da #91 Jonassen elegant drar av et backhand skudd på mål som går inn. Scoringen kommer rett etter at bortelaget er alene med vår keeper som redder, men vi vender spillet raskt og omsetter sjansen i mål! Nå utnytter vi momentum og drøye minuttet senere er #18 Grønstad på plass foran mål og setter 2-0. Litt senere etter 7 minutter står det plutselig 3-0, en herlig scoring der vi spiller med høyt press og Hasle kommer ikke ut av sonen. Hardt arbeid betaler seg og det er en fin scoring til slutt av #19 Opsahl. Skudd 16-6, totalt 27-12. I siste periode løser vi undertall spillet bra i starten når bortelaget har en god mulighet i 5 mot 3 i nesten 2 minutter til å komme inn i kampen. Utover det og et par farlige sjanser så er ringreven #20 Larsson på plass for bortelaget med en kanon i ramma, men det er vi som stort sett kontrollerer kampen. 4-0 kommer etter 14 minutter! Flott av #92 Pedersen som står opp på puckfører og bryter spillet i midtsonen, #45 Hermanrud plukker opp pucken, setter fart og scorer! Minuttet senere er det overtall spill og etter en del trekk så er #91 Jonassen igjen på plass og avslutter like godt med et skudd i høyre kryss! Skudd 9-10, totalt 36-24.

Med nok en smultring så pynter også Lubys ytterligere på sin statistikk. Nå står han med GAA/2.29 og SV%/92,7%. Med Theo som nest best i ligaen på redningsprosent og Lubys på 4. plass så ser vi nå veldig sterke ut på keepersiden.

Kort oppsummert fra assisterende trener Espen Olsen Lie: Vi er veldig godt fornøyde med 3 poeng og nok et sterkt resultat. Ellers ser vi i dag (nok en gang) solid keeperspill og bra undertall spill som viser lagmoral! Vi er under press spesielt i starten av 3. periode i 3 mot 5 men vi løser det meget bra. Vi løser også 4 mot 5 spillet bra! Utover det og kampen sett under ett så er det noen vesentlige punkter vi skal jobbe med, uten å gå for mye i detalj på det her 👊

Resultat:

Lørenskog – Hasle Løren 5-0 (0-0, 3-0, 2-0)

Skudd 36-24

1. periode

Ingen mål

2. periode

1-0 A. Jonassen (D. Aas-Larsen, E. Hermanrud)
2-0 J. Grønstad (V. Nazarovs, E. Gjøs)
3-0 J. Opsahl (K. Pihlqvist, J. Myhre)

3. periode

4-0 E. Hermanrud (F. Pedersen)
5-0 A. Jonassen (K. Pihlqvist, F. Pedersen)  PP1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: søndag 30. oktober klokken 16:00 mot Comet

PS: Nå venter Comet førstkommende søndag! Et lag som vanligvis trekker opp mot 1000 tilskuere på sine hjemmekamper. La Jungeltelegrafen jobbe alle sammen! La oss skape en fantastisk ramme til dette oppgjøret med å være tilstede og lage LIV I HALLEN! Skauen kommer garantert til å være der, kommer du? Comet som av de aller fleste er tippet helt i toppen, og med tanke på de ressurser de har i Halden i form av spillerimporter fra HockeyAllsvenskaen, Fjordkraftligaen og en tidligere Dansk landslagsspiller med 2 stk. VM, mer enn 40 landskamper og 2 stk. Danske mesterskap med Herning (for å nevne noe) så bør det være duket for et interessant oppgjør i Lørenskog ishall! Vi får også et hyggelig gjensyn med Jørgen Svare Grøndahl som nå spiller for Halden laget.

Billetter kjøper du HER