Norsk 1. divisjon
Onsdag 26. oktober
Lørenskog – Hasle Løren
Kampstart kl 19:00
Lørenskog Ishall

Motstander:  Hasle Løren

Retur kamp i kveld! En sterk 0-4 seier i Løren hallen og vår 5. strake seier. Klarer vi å fortsette seiersrekken? Skal Hasle Løren få sin etterlengtede første seier? Det vet vi om noen timer, men det er garantert noen godbiter som venter oss denne gangen også. Hovedtrener Niklas Andresen har tidligere meldt at vi i dag stiller med 3 spillere fra U20 laget! Fredrik Mikkelsen og Mathias Dehli (som de fleste kjenner fra siste hjemmekamp mot Furuset) er med i dagens tropp. I tillegg er det ekstra gøy å informere om offisiell debut for Herman Teslo Skjefstad! En annen gledelig nyhet er at Andre Pappalardo Gulbrandsen er tilbake i kampdrakt etter skade! Videre så meldes det at Theo har en liten kjenning og vi stiller derfor med Lubys fra start igjen, mens Menkerud og Hast er ute med sykdom.

Noen bilder fra kampen på lørdag:

 

 

 

Vi kommer i dag med en liten APPELL til alle i Lørenskog o/omegn. Hvorfor skal DU ta deg en tur på kamp i Lørenskog ishall? Det er mange gode årsaker til det, men la oss legge frem en konkret god grunn til hvorfor: Med forbehold om hva dagen bringer av eventuelt nye forfall til dagens kamp, så kan vi med stolthet gi dere en oversikt over troppen til dagens kamp hva gjelder tema «lokal tilhørighet». 13 spillere er enten Lørenskog gutter fra bunn eller produkter i fra egen klubb! I tillegg har vi en bruttotropp med spillere som gjør oss til det desidert yngste laget i Norsk 1. divisjon. Dette er relativt sett særklasse folkens. Fasiten så langt etter 1/3-del av sesongen viser at vi har lagt oss på topp 4 plassering (helt etter plan og ambisjon). Gode resultater er det ingen automatikk i og det viser at vi har lyktes godt så langt i sesongen.  

Vi tok en rask telefon til lagets kaptein Jonas Grønstad! Etter å ha reflektert litt rundt nettopp dette tema så er kommentaren fra Grønstad helt enkelt;  FANTASTISK! (stor lokal tilhørighet, krydret med noen skikkelig bra spillere og personligheter som har opphav fra andre klubber)

Derfor en liten oppfordring til alle der ute: Ta deg turen til Lørenskog ishall allerede i kveld og hei frem laget vårt som med innsats, tæl og vilje er med å sette Lørenskog på kartet. De spiller for Lørenskog logoen på drakta! 

Tabellen oppdatert (før dagens hengekamp):

Vi sees i hallen!