Vi vinner 4-0 borte mot Hasle Løren og tar med det vår 5. strake seier!

Vi holder også nullen i vår 4. kamp på rad, IMPONERENDE!

Trener teamet lykkes også med sin vurdering før kampen ved å sette inn Laurynas Lubys i mål. Theo som har holdt nullen i 3 kamper på rad (!) og med et lag som fremstår meget solid for tiden så kommer Lubys inn og følger opp Theo med å holde nullen i sin første kamp for sesongen. Det er med andre ord et sterkt keeper par vi har for øyeblikket, og som også backer hverandre 100%.

Keeper statistikken så langt etter 12 kamper og 1/3-del av sesongen:

Theo Rooseboom de Vries
GP = 9
GAA = 1.65
SV% = 93,8

Laurynas Lubys
GP = 3
GAA = 3.18
SV% = 90,6

Vi vekslet noen ord med hovedtrener Niklas Andresen om kampen i går:

Først Niklas, 5 strake nå og 20-3 i målforskjell. Vi går som et lokomotiv om dagen, kommentar? Vi har funnet formen. Vi hadde noen gode kamper hvor resultatene ikke var med oss, nå har det kommet i tillegg. 4 strake smultringer er utrolig sterkt, uansett nivå. Jeg føler spådommen vår har truffet bra med at 1/3-del vil variere noe, men vi har fortsatt ting å jobbe med. Det er skikkelig kult at HELE GRUPPA får igjen for den jobben som legges ned i hverdagen!

Ny seier og sterkt resultat igjen. Lubys kommer inn og holder nullen. Det begynner å se solid ut? Lubys står en god kamp. Defensivt synes jeg vi blant annet gjør mye riktig under press. Vi gir keeperne gode arbeidsforhold samtidig som de også har vært meget gode og stabile over tid nå. 

Hvordan oppsummerer du kampen i går? Vi vinner til slutt og holder nullen, det skal man alltid være fornøyde med. Jeg føler vi detter noe ned i tempo i de 2 første periodene, vi klarer ikke å sette den intensiteten og trykket vi ønsker. 3. periode synes jeg er bedre og vi klarer å drepe kampen.

Returkamp allerede på onsdag, er magefølelsen god? Magefølelsen er god når det flyter, men vi er nødt til å gjøre jobben! Vi skal ikke undervurdere eller slurve inn mot kampen på onsdag, vi skal være nøye i forberedelsene (som alltid). Vi ønsker å gå ut med høyere tempo, det er vår hjemmebane og der ønsker vi å underholde vårt fantastiske publikum med høyintensiv og offensiv hockey!

Resultat:

Hasle Løren – Lørenskog 0-4 (0-2, 0-0, 0-2)

Skudd 32-53

1. periode

0-1 F. Pedersen (K. Pihlqvist, D. Aas-Larsen)  PP1
0-2 J. Opsahl (K. Pihlqvist, E. Hermanrud)

2. periode

Ingen mål

3. periode

0-3 E. Gjøs (J. Grønstad, F. Pedersen)
0-4 P. Dalen (C. Evensen, D. Aas-Larsen)

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på HOCKEY LIVE

Neste hjemmekamp: 26. oktober klokken 19:00 mot Hasle Løren

Billetter kjøper du HER