Norsk 1. divisjon
Lørdag 22. oktober
Hasle Løren – Lørenskog
Kampstart kl 16:00
Løren hallen

Motstander:  Hasle Løren

B2B kampene kommer løpende og denne gangen er det Hasle Løren som står for tur!

2 treningskamper i august endte med 2 seiere så et lite psykologisk overtak kan vi vel si at det er i favør av oss selv. I serien har det mildt sagt vært en trøblete start for Oslo laget! Etter 10 serierunder ligger Hasle på 8. plass med fattige 1. poeng. De er helt sikkert interessert i å gjøre noe med den svake starten så snart som mulig! H/L har også et samarbeid med Frisk Asker og noe spillerbevegelse har det vært. Vi kan se at både Marcus Valkvæ Erevik, Fredrik Andreassen og Julian Buer Elmenhorst har vært innlånt fra U20, dette er unge lovende spillere som også har vært oppe og kjent på spill for A-laget i Asker. I tillegg står Christian Vethe Bye og Joakim Opsahl notert med 1 kamp for H/L i år, sistnevnte en spiller vi benyttet oss av de 2 foregående sesongene da vi hadde samarbeid med Frisk Asker. Hvem som eventuelt spiller i dag får tiden vise. Ellers er det noen etablerte spillere med lang erfaring i Hasle Løren troppen både på back og løpersiden, men spesielt 3 av dem står for majoriteten av poengfangsten så lang; Rasmus Forsberg, Philip Larsson og Rolf Thomas Aarstad med hele 43 målpoeng totalt (resten av laget inkludert alle som har minst 1 kamp eller mer står for 23 målpoeng totalt).

Vi fikk en kjapp status fra hovedtrener Niklas Andresen denne morgenen: Ny kamp – nye muligheter! I dag har vi igjen med oss Casper Haugen Evensen, men også en debutant for oss med Christian Lillestøl Torrissen i troppen. Det gleder vi oss til! Ellers er forandringen fra sist at Vetle Indrelid står av i dag da han har en liten kjenning i ankelen. Vi gjør også et bytte i mål, Lubys kommer inn for Theo. Ellers skal vi gi gass i dag, spille med fart og intensitet. Vi har forberedt oss godt og vet hva som kreves av oss i dagens kamp. Vi stiller opp med 3 backpar og 4 fulle løperrekker.

Takk Niklas og lykke til i dag!