Vi vinner til slutt 5-0 mot Furuset og har med det hele 9-0 totalt over disse kampene!

Det var en jevn åpning på kampen og Furuset var nære da de traff stolpen tidlig i 1. periode. Utover i perioden kommer vi mer og mer inn i det og vi går til pause på stillingen 0-0, skudd 11-8. Midtperioden forblir også målløs og det er Furuset som er nærmest scoring. Nok et skudd i ramma og et straffeslag som Theo redder, men det er vi som er det bedre laget i banespillet, skudd 15-8 (totalt 26-16). I siste periode har vi et markant overtak og det skulle bli mange mål! Første scoringen kommer tidlig og hvem andre enn debutanten Mathias Dehli setter den etter flott spill i forkant av Patrik Dalen og David Aas Larsen. Den berømte proppen går litt ut av bortelaget og vi gir oss ikke før det står 5-0 på tavlen hvorav Espen K. Hermanrud står for 2 av målene. Skudd 16-5 (totalt 42-21).

I sin 3. kamp på rad så holder Theo Rooseboom de Vries nullen, det er fantastisk bra! I tillegg noterer han seg for 1. målpoeng (2. assist på 3-0 scoringen).

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen etter kampen i går: De 2 første periodene er litt rotete til tider. Samtidig føler jeg at vi har brukbar kontroll men vi slipper de til noen store sjanser! Det er litt junior preg på det vi leverer i noen faser av spillet, mister pucken på linjene og det er ting vi må rette på. Egentlig har vi litt flaks men samtidig så har vi Theo med oss som gjør noen ordentlig gode redninger på stillingen 0-0! Vi justerer inngangen til 3. periode som ga resultater for å si det sånn og vi dominerer til tider da. Vi er godt fornøyde med nok et sterkt resultat! Ellers så synes vi begge debutantene leverer mer enn godkjent. De tør å spille, byr på seg selv og spiller voksen hockey. Ekstra moro er det også at Mathias setter en puck der.

Resultat:

Lørenskog – Furuset 5-0 (0-0, 0-0, 5-0)

Skudd 42-21

1. periode

Ingen mål

2. periode

Ingen mål

3. periode

1-0 M. Dehli (D. Aas-Larsen, P. Dalen)
2-0 J. Myhre (J. Hast, M. Ekberg)  PP1
3-0 E. Hermanrud (K. Pihlqvist, T. Rooseboom De Vries)
4-0 E. Hermanrud (D. Aas-Larsen, K. Pihlqvist) PP2
5-0 M. Ekberg (J. Myhre, P. Dalen)  PP1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på Hockey Live

Neste kamp: 22. oktober klokken 16:00 mot Hasle Løren( Lørenhallen)

Neste hjemmekamp: 26. oktober klokken 19:00 mot Hasle Løren

Billetter kjøper du HER

*Takk til alle som støttet TV Aksjonen og innsamlingen som i år går til Leger Uten Grenser 😊