Norsk 1. divisjon
Onsdag 19. oktober
Lørenskog – Furuset
Kampstart kl 19:00
Lørenskog Ishall
Motstander:  Furuset

Da er det returkamp i morgen mot Furuset! Vi kommer fra en sterk seier på lørdag og har tatt plass på øvre halvdel på tabellen. Det ryktes at det er mange som har tenkt seg på kamp fra begge hold så dette kan ligge an til å bli en flott kveld! Bortelaget er garantert ute etter revansje, mens Lørenskog garantert er ute etter å forsvare seieren og vise hvem som er sjef i nabolaget!

Med 1 hengekamp ligger vi på 4. plass men har igjen muligheten til å sikre oss en god 3. plass etter 10 serierunder dersom minimum 2 poeng blir igjen på Skauen:

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen før kampen: Han kan fortelle at det er 2 DEBUTANTER med fra egne rekker i morgen! Mathias Dehli, født 2006 og bare 16 år gammel som har 10 poeng på 8 kamper i årets U20 liga. Fredrik Mikkelsen, født 2004 og 18 år gammel som har 9 poeng på 7 kamper i årets U20 liga. 2 unge talenter og Niklas er stolt av å slippe til unggutta! Disse fortjener nå en mulighet, de har levert bra på U20 laget og jobber hardt i hverdagen. Det er slik mekanismene fungerer og når vi har noen ute med skader så byr det seg muligheter for andre. Vi har gjennom forsesongen også sluppet til flere andre spillere og nå er det henholdsvis Mathias og Fredrik som skal få muligheten til å prøve seg i kamp. Dette blir spennende og vi gleder oss alle sammen. Når det gjelder forberedelser til kampen så sier Niklas at vi har mye positivt å bygge på fra lørdag. I tillegg har vi sett mye video fra kampen og med spesielt fokus på det vi gjør bra, for eksempel så er 3. perioden vår der gjennomgående meget bra! På skadefronten er det egentlig ikke så mye endringer, men et lyspunkt er at Andre Pappalardo Gulbrandsen er tilbake på is igjen (blå trøye) og nærmer seg full trening.

Da gjenstår det 2 ting:

1:  Vi oppforder alle som kan til å ta turen i morgen!

LA OSS FYLLE HALLEN 😎

2:  TV Aksjonen

Som vi var inne på før kampen sist lørdag så er det noen fra våre yngre lag som kommer til å gå rundt med TV Aksjon bøsser, akkurat slik som Furuset gjorde i Forum. Dette er noe begge klubber gjør etter avtale og på initiativ fra Furuset, som vi syntes var en kjempegod idè og selvfølgelig ønsket å være med på. Inntektene i år går til Leger Uten Grenser og vi oppfordrer alle til å ta med seg kontanter og støtte en fantastisk god sak (det er nemlig cash-kontant som er betalingsmåten her).