Bunnsolid i Forum i dag og en overbevisende 0-4 seier i en kamp vi til tider dominerer stort.

Første periode åpner ganske jevnt, begge lag virker å være godt påskrudd fra start. Vi tar over mer og mer utover i perioden og i siste halvdel er det vi som har full kommando selv om vi går til pause på 0-0, skudd 5-13. I midtperioden tar vi tak de første par minuttene, deretter skifter momentum noe og det er litt mer personlige feil. Mot slutten av perioden er det plutselig vi som tar tilbake momentum da vi får den forløsende scoringen etter drøye 18 minutter i perioden. Kort tid etter sitter den på nytt og vi går til pause på ledelse 0-2, skudd 12-9 (totalt 17-22). Siste perioden er meget solid, vi styrer fullstendig og har også 2 klokkerene stolpeskudd. 0-3 kommer etter 10 minutter og 0-4 kommer etter 12 minutter i perioden. På 0-4 er kampen definitivt avgjort og det hele ebber ut med et klart overtak i banespillet. Skudd 3-17 (totalt 20-39).

Dette var åpenbart en sterk lagseier der ALLE jobbet hardt for hverandre. Ingen nevnt – ingen glemt er det noe som heter, men det er på sin plass å fremheve noen av dagens gode prestasjoner! Nok en smultring helt bakerst og en kjempekamp av Theo Rooseboom de Vries! Lånebidraget Casper Haugen Evensen, 17 åringen med 2 poeng i dag og millimetere før stolpeskuddet i 3. periode går inn! Kristoffer Pihlqvist med 3 poeng i dag og helt enkelt (eller nok en gang) bunnsolid! Ikke minst David Aas Larsen med 4 poeng i dag og et stolpeskudd, en stor kamp og servitør av klasse! Resten av gutta tok sin del av kampen og i tillegg til noen som også noterte seg for poeng så var det back-checking, tekking av skudd, med mer og som sjelden blir synlig i selve kampprotokollen, men i trener boka blir slike ting notert!

Øvrige poengplukkere, pluss/minus osv. kan dere som vanlig lese via linken lengst ned i artikkelen.

Vi fikk en kort prat med assisterende trener Espen Olsen Lie etter kampen. Jeg synes vi leverer en riktig god kamp og alle jobber hardt for hverandre med høy lagmoral som er veldig bra. 1. periode er vi veldig godt fornøyde med. 2. periode blir preget av litt slurv som fører til dårlige valg og noen «uheldige» utvisninger, egentlig er deler av perioden litt rotete. Så avslutter vi med stil da, siste perioden er kjempebra. Vi er veldig stolte av gutta og det har vi sagt til dem alle. Deler av det vi gjør i dag er nok årsbeste av oss. Jeg vil også gi kred til dommerne i siste periode når de helt korrekt tar vekk en utvisning vi først får på oss, det er ikke ofte vi ser dette men akkurat det var sterkt synes jeg. Nok en gang en stor takk til alle dere som heiet oss frem i dag, vi setter stor pris på det! 0-4 seier her i dag er deilig, nå tar vi helg videre med godfølelsen 😊

Resultat:

Furuset – Lørenskog 0-4 (0-0, 0-2, 0-2)

Skudd 20-39

1. periode

Ingen mål

2. periode

0-1 C. Evensen (K. Pihlqvist, D. Aas-Larsen)
0-2 J. Myhre (D. Aas-Larsen, C. Evensen)

3. periode

0-3 K. Pihlqvist (D. Aas-Larsen, A. Jonassen)
0-4 D. Aas-Larsen (K. Pihlqvist)

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på Hockey Live

Neste hjemmekamp: onsdag 19. oktober klokken 19:00 mot Furuset

FOLKENS! La oss fylle hallen på onsdag og skape en fantastisk ramme 👊👊👊

Billetter kjøper du HER