Kamp 2 av 2 mot Bergen:

En bunnsolid 1. periode blir grunnlaget til seier i dagens kamp.

En liten justering ble nødvendig etter gårsdagen da Jacob Hallberg måtte av etter 1. periode med skade. Det viser seg å være AC leddet i skulder og det er dessverre forventet et skadeavbrekk på 2-4 uker for Svensken. Dermed gikk laget på 3 centere i dagens kamp og innlånet fra VIF Casper Haugen Evensen gikk inn i et ving-par med David Aas Larsen. Tilbake i mål var Theo Rooseboom de Vries, noe som skulle vise seg å bli match avgjørende i dag med smultring og null baklengs! For øvrig godt å se at begge keeperne leverer såpass bra i helgens kamper. 1. periode dominerer vi kort og greit, skudd statistikken 7-10 skulle tilsi at det var noenlunde jevnt men det var det absolutt ikke. I midtperioden blir det en vesentlig jevnere kamp men vi holder stand på tross av at vi drar på oss hele 3 utvisninger, skudd 12-8 og totalt 19-18. I siste periode er det jevnt de første 3-4 minuttene og når vi pådrar oss en utvisning så blir Bergen noe mer aggressive i spillet og fra tid til annen blir Theo virkelig satt på prøve helt bakerst men stopper alt som kommer fra hjemmelaget! Vi rir av ledelsen og tar 3 nye poeng og avslutter med det en vellykket helg i Bergen! Skudd siste periode 21-2, totalt 40-20.

Ellers fikk vi med oss at Sebastian Kjos, den tidligere Lørenskog spilleren faktisk legger opp etter dagens kamp. En kombinasjon av familie, barn og jobb som blir vanskelig å kombinere parallelt med det å være hockeyspiller i Norsk 1. divisjon. Vel blåst og en hilsen fra alle oss på Lørenskog!

Vi tok en prat med lagleder Roar Grønstad etter dagens kamp.

Dette ble bra det. Vi gjør det litt spennende for oss selv i begge kampene, men først og fremst 2 utrolig viktige og sterke borteseiere mot en vanskelig motstander. For å si det sånn, det er en blid gjeng som reiser herifra nå med full pott i bagasjen!

I dag oppsummerer blant annet Niklas og Espen det hele med en solid 1. periode, og utover i kampen så blir Bergen mer og mer desperate naturlig nok, men det er vi som er sterkest nok en gang.

Eller som Theo selv sier, vi hadde ryggen mot veggen utover i kampen med vi holder stand og stenger målet – Deilig!

Skauen på tur

Nok en gang – TUSEN TAKK for støtten i badekaret i dag også!!! 😊

Ved 16 tiden i dag satte laget seg på bussen for å starte hjemturen til Lørenskog. Det blir en lang reisehelg igjen som naturlig nok er noe utfordrende for mange av spillerne som består av studenter, lærlinger og fulltids ansatte ved siden av hockeytilværelsen. For 2 uker siden hadde vi kamper i Trondheim og var hjemme 02:00 natt til mandag, deretter påfølgende uke med treninger og ny helg med kamper. Vi har et tøft kampprogram med 14 kamper til på denne siden av jul og skal også tilbake hit til Bergen igjen i midten av desember før pausen. Dette er også i slutten av eksamenstider for noen av spillerne. Vi er en klubb som jobber knallhardt med begrensende ressurser, samtlige spillere på A-laget har amatørkontrakter (u lønnet) og veldig mange frivillige jobber tilsvarende hardt i kulissene for at vi skal kunne opprettholde satsningen. Denne sesongen har vi lagt opp et stramt løp for å holde kostnader på et minimum, og som står i stil med inntektene som også er veldig begrenset. Vi får se hvorvidt vi kan få tilrettelagt neste Bergens tur (1stk. kamp 18/12) mest mulig optimalt, eller som en bitteliten appell – kanskje noen av våre fantastiske samarbeidspartnere er villige til å se på muligheter for det (?)

 

Resultat:

Bergen – Lørenskog 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)

Skudd 40-20

1. periode

0-1 D. Gloppen (J. Myhre, D. Aas-Larsen)

2. periode

Ingen mål

3. periode

Ingen mål

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på Hockey Live

Neste kamp: 15. oktober klokken 16:00 mot Furuset (Furuset Forum)

Neste hjemmekamp: 19. oktober klokken 19:00 mot Furuset

Billetter kjøper du HER