Kamp 2 av 2 mot Narvik:

Narvik kommer ut sterkere i dag og det blir en noe jevnere kamp enn i går, men det er vi som fører kampen med 1-0 ledelse etter 1. periode. Midtperioden ender målløs men vi har 2 stolpeskudd! 11 minutter ut i siste periode så setter vi 2-0 målet og ser ut til å skulle kontrollere dette hjem, men det skulle ikke bli helt slik! Murphy`s law er et utrykk for når alt som kan gå galt faktisk går galt. Slik føltes det de siste 4 minuttene i Lørenskog ishall i dag. Narvik snur kampen på de siste 4 minuttene og setter 3 mål, alle i overtall hvorav 2 er i overtall 5 mot 3.

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen etter kampen. Det er en svært skuffet trener vi har på telefonlinjen etter kampen. Vi blir veldig hardt straffet, spesielt på slutten. Som et resultat av noen uheldige utvisninger så taper vi dessverre kampen og jeg synes vi hadde fortjent bedre. Det er tøft å se på resultatene etter de siste kampene! Nå er det slik at vi sitter igjen med 1 poeng på 3 kamper hvor vi burde hatt 9 poeng, rettferdig eller ikke men slik er det. Nå må vi bare riste av oss dette å se fremover. Vi tar med oss mye positivt fra disse kampene som vi skal bygge videre på. En god treningsuke nå, så er vi klare til helgen mot Bergen. Tusen takk igjen til Skauen som gir oss energi, vi setter stor pris på det!

Resultat:

Lørenskog – Narvik 2-3 (1-0, 0-0, 1-3)

Skudd 27-28

1. periode

1-0 D. Aas-Larsen (P. Dalen, J. Hallberg)

2. periode

Ingen mål

3. periode

2-0 V. Indrelid (P. Dalen, D. Rystad)
2-1 J. Ceder (E. Harr, C. Leth)  PP2
2-2 E. Harr (J. Ceder, C. Leth)  PP2
2-3 E. Harr (J. Ceder, C. Leth)  PP1

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på Hockey Live

Neste hjemmekamp: 19. oktober klokken 19:00 mot Furuset

Billetter kjøper du HER