Kamp 1 av 2 mot Narvik:

Vi taper til slutt på straffer mot Narvik og får med oss 1 poeng fra kampen.

Hva skal man si? Nok et surt tap i en kamp vi til tider dominerer. Det er mye av det samme fra Nidaros kampene i banespillet der vi styrer kampen (spesielt midtperioden under kamp 1, til de grader i kamp 2). Denne kampen mot Narvik føles enda mer som et lite ran og det var også kommentarene fra samtlige vi både snakket med å kunne høre på vei ut av hallen i går. Narvik har 10 skudd på mål etter 60 minutter, i tillegg 1 skudd på mål i overtime og 1 skudd på såkalt «game winning goal» fra straffekonkurransen. Vi styrer kampen og produserer mye målsjanser, det må vi ta med oss videre og så får vi håpe de forløsende målene kommer. Det som er positivt er at vi gjør mye bra. Det skal vi ikke glemme og det er veldig tidlig i sesongen, eller som en klok person med BRED erfaring og et langt liv i hockeyen sa etter kampen i går; Tungt å ende opp med å tape en kamp som dette men bortsett fra det så er det mye bra, så fortsetter dette og vi begynner å produsere mål også så blir dette en bra sesong, det er ikke noe å lure på………

Veldig bra trøkk fra Skauen under kampen i går også – alle gutta takker dere for det!!! 😃

Resultat:

Lørenskog – Narvik 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 0-1)

Skudd 33-12

1. periode

1-0 E. Hermanrud (K. Pihlqvist, V. Indrelid)

2. periode

1-1 C. Leth (S. Ødegaard)

3. periode

Ingen mål

OT. periode

Ingen mål

Straffer

1-2 C.Leth  GWG

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på Hockey Live.

Ny kamp i dag og nye muligheter. Følg med i kveld, da skal vi få en kommentar fra laget og kampene i helgen oppsummert!

https://lik.ticketco.events/no/nb/e/1_div_alag_loerenskog__narvik_soendag_2_oktober_kl_1400