Norsk 1. divisjon
Lørdag 1. oktober
Søndag 2. oktober
Lørenskog – Narvik
Kampstart Lørdag kl 16:00
Kampstart Søndag kl 14:00
Lørenskog ishall

Motstander:  Narvik

Ny dobbel kamp venter oss i helgen, denne gangen på hjemmebane mot Narvik!

Vi står med 2 seire og 2 tap etter 4 kamper, mens Narvik står med full pott og 4 seire etter ordinær tid på sine 4 kamper. Narvik er av mange tippet helt der oppe på tabellen, og så langt har de innfridd til de grader. På back siden finner vi Lørenskog gutten Jens Jøsok Holstad som er inne i sin 3. sesong for motstanderen. Ellers er det et Narvik lag med flere endringer siden i fjor men de har noen spillere vi nok skal se opp for her i helgen! Det har også vært litt turbulens der oppe i Nord dog uten noen særlig dramatikk etter hva vi kan lese i en artikkel som ligger ute på Hockey4you. Hovedtrener Elmo Aittola gir seg etter bare 4 seriekamper og det høres antagelig noe rart ut for de fleste med tanke på den starten Narvik har fått. Styreleder Jon Harr uttaler i samme artikkel at de er inne i en mellomsesong der de skal bygge struktur og økonomisk fundament, m.a.o. noen fellestrekk på det vi ser her hjemme hos oss selv. Uansett dramatikk eller ikke, mer om det siste fra Narvik kan du lese her på Hockey4you.

Hovedtrener Niklas Andresen er med oss over telefonen på morgenen med noen tanker om kampene i helgen. Vi er godt forberedte og optimistiske før kampene! Hvis vi tar søndags kampen som vi kommer fra senest mot Nidaros så slår vi kraftig tilbake der og dominerer til tider den kampen på tross av knepent tap. Vi hadde faktisk fortjent å vinne. Nå har vi bygd videre på det gjennom uken og vi kommer inn til disse kampene med positiv stemning i gruppa og har trua!

Status i troppen? Kalle Rode og Andre Pappalardo Gulbrandsen er fortsatt ute med skader. Ellers gjør vi en justering fra sist mot Nidaros for å styrke litt rundt U20 denne gangen ved at Menkerud og Sandvold spiller U20 i dag.

Vi har også hatt en prat med sportssjef Peter Messa både om helgen og litt generelt. Han melder om en god uke med bra treninger. Espen og Niklas har disponert noen yngre spillere fra Vålerenga et par dager og vi har hatt opp noen ekstra fra vår egen U20 tropp. Alltid gøy og spennende for de unge lovende å få kjenne litt på det og prøve seg. I tillegg så er det bra for Niklas og Espen å se litt også. Ellers er det en travel helg «som vanlig», eksempelvis fra U18 Elite og opp til A-lag så er det B2B kamper mellom Lørenskog U18 – Vålerenga U18 i går og i morgen søndag, U20 Elite kamp hjemme mot M/S i dag kl. 13:00 og A-laget som da spiller i dag og i morgen. Jeg synes vi har hatt en grei start for A-laget og tenker vi skal ha en fin mulighet i helgen mot Narvik. Oppfordrer alle som er glade i hockey til å ta turen i hallen! Hvorfor ikke starte med U20 kampen kl. 13:00 og runde av med A-laget kl. 16:00 😊

Når vi vel er inne på dette med A-lag/U20/U18 som er ditt sportslige ansvar, kan du si noe mer om det? Det er hele tiden en logistikk og kabal som skal gå opp i samband med løpende skader og sykdomsforløp som naturlig kommer fra tid til annen i en gruppe på +- 60 spillere hvis vi ser det i et slikt perspektiv og samlet for A-lag/U20/U18. Til tider er dette utfordrende men i det store og hele så er det slik det er og så liker vi jo å holde på med dette, det er vår Passion! Vi har for eksempel 10 spillere innom A-laget så langt i år som holder U20 alder (altså født 2003 eller senere), samtlige er disponible for spill på U20. I tillegg er regelen slik at alle klubber kan benytte 3 overårige pr kamp på U20 (vel å bemerke i grunnserien, ikke sluttspill). Dette gir oss fleksibilitet og muligheten til å rullere inn spillere dersom det blir et behov. Sesongen er lang for alle lagsenhetene og det skal spilles 35 kamper i 1. divisjon, U20 spiller 18 kamper i innledende frem til jul før de spiller omtrent et samme antall kamper etter jul litt avhengig av plassering i innledende (nytt for året), mens U18 spiller 32 kamper i grunnserien. Alt dette før eventuelle play-off i Mars måned 2023. Spillerflyt og logistikk er det mellom alle lagsenheter og eksempelvis for U20/U18 er det begge veier opp og ned.

Da takker vi både Niklas og Peter for dagens input både hva gjelder A-lags kampene og litt rundt Junior Elite før de skal videre og på jobb!

 

Vi minner om billettinformasjon til helgens kamper:

https://lik.ticketco.events/no/nb/e/1_div_alag_loerenskog__narvik_loerdag_1_oktober_kl_1600

https://lik.ticketco.events/no/nb/e/1_div_alag_loerenskog__narvik_soendag_2_oktober_kl_1400

Vi ønsker laget lykke til i kampene og FOLKENS  >>> La oss fylle hallen 😃