Kamp 1 av 2 mot Nidaros:

En brutal start ødelegger mye for oss når det står 3-1 på tavla etter 3:52. En time-out tvinger seg derfor frem tidlig og sakte men sikkert så begynner kampen å sette seg. Siste halvdel er det vi som styrer spillet og vi går til pause på 4-2 ledelse for Nidaros. I 2. perioden er vi klart best men vi slipper allikevel Nidaros opp på 5-2 noen minutter ut i perioden før vi reduserer 2 ganger i overtall, først i 5 mot 3 og deretter i 5 mot 4 (Anders Jonassen setter vår 4`de i sin LIK-DEBUT). Som en liten notis kan vi nevne at vi i tiden fra halvveis ut i 1. periode og gjennom hele 2. periode (30 minutter) så fyrer vi over 30 skudd mot Nidaros som på sin side har mindre enn 10 skudd mot oss. Litt synd at vi ikke klarer å utnytte dette enda bedre. Siste perioden blir tung! Vi jager utligningen lenge men halvveis ut i 3. periode går proppen fullstendig ut og en blanding av nær sagt det meste så slipper vi inn 5 mål de siste 10, hvorav 3 kommer helt på slutten.

Kort kommentar fra trenerne gjenspeiler i grove trekk starten og slutten i kampen som blir avgjørende. Vi har blant annet en gedigen mulighet til å komme opp på 5-5 litt ut i 3. periode, kort tid etterpå kommer isteden 6-4. Denne kampen sett under ett så setter vi en strek over nettopp starten og slutten, men vi tar med oss noe positivt i mellom der. I dag er vi en revansjesugen gjeng som ser frem til ny kamp allerede i dag!

Resultat:

Nidaros – Lørenskog 10-4 (4-2, 1-2, 5-0)

Skudd 31-42

1. periode

1-0 N. Hallström (J. George, Z. Bodini Schmitt)
1-1 J. Hallberg (P. Dalen)
2-1 Z. Bodini Schmitt (D. Bogdziul, J. Selnes)
3-1 J. George (N. Hallström, A. Midtdal)
3-2 P. Dalen (J. Hallberg)
4-2 V. Adelsons (Z. Bodini Schmitt, D. Bogdziul)

2. periode

5-2 N. Hallström (D. Bogdziul)
5-3 K. Pihlqvist (J. Hallberg)
5-4 A. Jonassen (D. Aas-Larsen, E. Hermanrud)

3. periode

6-4 Z. Bodini Schmitt (J. Selnes, O. Larssen)
7-4 N. Hallström (J. George, D. Bogdziul)
8-4 M. Fillingsnes (O. Larssen, V. Adelsons)
9-4 J. Selnes (J. Hofstad, M. Valen)
10-4 D. Bogdziul (V. Adelsons)

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på Hockey Live.

 

Neste hjemmekamp: 1. oktober klokken 16:00 mot Narvik.

Billetter kjøper du HER