Kamp 2 av 2 mot Nidaros:

Nok en kamp der vi skyter ut motstanderen. I dag har vi hele 46 skudd (!) på mål men uten å omsette noen av de til scoring.

Espen Olsen Lie på vei hjem i bussen med resten av laget kan fortelle at dagens kamp er en solid fremgang fra i går. Alltid surt å tape men vi er egentlig rimelig godt fornøyde hvis vi ser litt bak resultatet i dag. Vi gjorde noen rekke-endringer på laget fra i går for å få litt respons og vi synes gutta svarer oss ganske bra på det. Vi retter også opp en del av det vi ikke var gode nok på i går. Ser vi bort fra resultatet så skaper vi også mye mot det som er et av topplagene i ligaen, det er vi også fornøyde med. Noen av spillerne deres viser bra kvalitet på sjansene de skaper og det blir også avgjørende for at vi reiser hjem uten poeng i helgen. Sesongen er lang avslutter Espen. Nå venter en ny treningsuke før vi tar i mot Narvik til helgen. Det blir 2 spennende kamper og vi gleder oss.

Resultat:

Nidaros – Lørenskog 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)

Skudd 30-46

1. periode

2. periode

1-0 N. Hallström (J. George, D. Bogdziul)

3. periode

2-0 N. Hallström (J. George, O. Larssen)

Her kan du lese mer statistikk fra kampen på Hockey Live.

 

Neste hjemmekamp: 1. oktober klokken 16:00 mot Narvik.

Billetter kjøper du HER