Norsk 1. divisjon
Lørdag 24. september
Søndag 25. september
Nidaros – Lørenskog
Kampstart Lørdag kl 15:00
Kampstart Søndag kl 16:00
Leangen Arena

Motstander:  Nidaros

Dobbel kamp venter oss i Trondheim i helgen!

Vi tok en prat med assisterende trener Espen Olsen Lie før dagens kamp. Først kan Espen gledelig fortelle at vi har fått inn en ny spiller i laget! Anders Jonassen har signert og er med oss til Trondheim! Vi gleder oss til disse kampene og vi har fått en god start. Nå skal vi måle krefter mot et av lagene som nær sagt alle har tippet i toppen! Inngangen vår til kampen i dag er den samme der vi fokuserer på eget spill, så vil vi naturligvis se an de litt og tilpasse eventuelt. En av nøkkelfaktorene i dag blir blant annet å holde oss unna utvisninger og vi har et godt bilde av hva de har å spille på. 

Status i troppen? Troppen vår er uendret med unntak av Anders som er med oss, mens Kalle Rode og Andre Pappalardo Gulbrandsen fortsatt er ute med skader. I mål starter vi med Lubys i dag!

*Siste tilskuddet i laget Anders Jonassen for øvrig ikke et ukjent navn i Hockey Norge, sønn av tidligere Eliteseriespiller Steinar Jonassen med over 200 kamper for TIK i øverste liga, samt senere forskjellige verv i og rundt Trønderhockeyen. Anders kommer rett til oss fra M/S i Fjordkraftligaen der han spilte en full sesong i FKL i fjor (38 kamper) og står med 5 kamper i år. I tillegg er det aldersbestemte landslag fra tidligere og U20VM så sent som i fjor. Vi ønsker spesielt Anders lykke til i dag når han skal debutere for oss i sin egen hjemby (litt spesielt) og vi skal selvsagt presentere ny-signeringen for dere i en noe mer utvidet utgave litt senere!

Med dette ønsker vi laget lykke til i Trondheim i helgen! 😊