Vi tar med oss 3 nye poeng og har full pott etter 2 serierunder!

3 lag (Lørenskog, Comet, Narvik) står med full pott i 1. divisjon etter 2 serierunder og som følge av målforskjell så er Lørenskog serieleder før dobbeltkampen mot Nidaros førstkommende helg.

Vi fikk en rapport fra Niklas Andresen etter kampen i går: Gjøvik kommer ut steinhardt og ryster oss de første 10 minuttene av 1. periode. En tøff start for oss men vi jobber oss inn i siste halvdel og går til pause med 1-0 ledelse. Periode nr.2 er noe mer positiv til tider. Vi har noen sekvenser der vi har gode og lange angrep, samtidig slipper vi også til Gjøvik litt for enkelt i andre sekvenser av midtperioden. Vi går dog til pause med 3-0 ledelse som er sterkt. Siste perioden blir en krig der gutta jobber hardt og blør for drakta, ingen finspilt periode men sånn er det noen ganger. Når Gjøvik får sitt tredje PP i perioden helt på slutten (som gir de et håp) så handler det om å drepe tid og krige hjem seieren. Det klarer vi og Theo står en veldig god kamp igjen!

Resultat:

Gjøvik – Lørenskog 2-3 (0-1, 0-2, 2-0)

Skudd 35-24

1. periode

0-1 P. Dalen (M. Ekberg, F. Pedersen)

2. periode

0-2 J. Hallberg (D. Aas-Larsen, J. Myhre)
0-3 J. Hast Penalty shot

3. periode

1-3 L. Nevala (W. Hallden, D. Stensrud) PP1
2-3 W. Hallden (R. Sakshaug, L. Nevala) PP1

Her kan du se mer statistikk på Hockey Live.

 

Neste hjemmekamp: 1. oktober klokken 16:00 mot Narvik.

Billetter kjøper du HER