Norsk 1. divisjon
Onsdag 21. september
Gjøvik – Lørenskog
Kampstart kl 19:00
Gjøvik Olympiske Fjellhall

Motstander:  Gjøvik

Ny kamp i kveld, samme motstander som i serieåpningen.

Vi tok en prat med sportssjef Peter Messa før kampen.

Back to back og ny kamp mot Gjøvik, hva er inngangen til denne kampen Peter? Vi har samme inngang som sist med fokus på nøkkelpunkter i vårt spill og et par punkter på Gjøvik sitt spill. Vi har fokusert og trykket på det som var positivt fra siste kampen og viktigheten av å være like konsekvente i vårt spill til denne kampen.

Vi leverte en solid kamp sist, kan vi forvente det samme kampbildet her? Vi forventer at Gjøvik ønsker å stusse tilbake så fort som mulig, så vi er innstilt på en tøffere kamp i fjellhallen. Vi har lagt en parallell gameplan i forhold til om de kommer til å spille med høyere press, eller spille enda «thightere». De har under forsesongen spilt 2 ulike forsvarsspill og det vil vise seg i kveld hva de velger. Uansett hvordan de spiller så er vårt spill og våre prinsipper i spillet det viktigste for oss.

Litt turbulens rundt klubben de siste par dager i lys av samarbeidsavtalen, hvordan påvirker det gutta? Jeg opplever ikke at det har påvirket gruppen. Naturlig nok så har kommentarer på ulike forum blitt snakket om blant spillerne, men gruppen har vært profesjonell og har hatt fokus på det som skal gjøres på is, fys og gjennomgang av video under forberedelser til kampen

Status i troppen? Eneste unntaket fra kampen sist er at vi dresser opp 6 backer da Selvik spilte U20 i går og har 2 kamper for U20 lørdag-søndag. Ellers så er laget som sist.

Da gjenstår det bare å ønske gutta våre lykke til med kampen i kveld!

Vi håper å se så mange som mulig på Gjøvik 😊