Ny samarbeidsklubb! 

Denne sesongen samarbeider Lørenskog a-lag med Vålerenga i Fjordkraftligaen. Sportssjef Peter Messa i Lørenskog ishockeyklubb mener at dette blir et spennende samarbeid.

Hvorfor er det viktig for klubben å samarbeide med andre?

Vi ser for oss at vi blir en enda mer attraktiv førstedivisjonsklubb med et godt og velfungerende samarbeid. Nå har ytterligere ett trinn i utviklingstrappen vår, med mulighet til å sende våre spillere til Fjordkraftligaen. Det hjelper oss i rekrutteringen, både av yngre spillere, men også av spillere i riktig alder som vi ønsker å ha på vårt a-lag.  sier Messa.

Hvordan kommer dette samarbeidet til å fungere?

Det viktigste blir både for oss og Vålerenga å ha god og tett dialog, og at samarbeidet synes. Det gjør vi best ved at spillere fra Vålerenga kommer og representerer Lørenskog og motsatt, sier Messa.

Lørenskog og Vålerenga – det er litt spesielt?

– Jeg kom til Norge i 2011 og rivaliteten som har vært såpass sterk ble da skapt av at det var mange veldig gode spillere fra Vålerenga som kom til Lørenskog i den tidsperioden. Og ja, det er litt spesielt, og det kan hende at det er noen supportere som setter kaffen i halsen når de leser dette. Vi har jo selvfølgelig tenkt på dette også, men det er nye tider. Det handler om utvikling av norsk ishockey og spillere som skal bli viktige spillere i Fjordkraftligaen og kanskje også på landslag, sier Messa.

HER kan dere lese hva Vålerenga har skrevet om nyheten og da hovedtrener Niklas Andresen var på besøk.