Norsk 1. divisjon
Lørdag 17. september
Lørenskog – Gjøvik
Kampstart kl 16:00
Lørenskog ishall

Motstander:  Gjøvik

Endelig er dagen kommet og nå er seriestart her! Norsk 1. divisjon sesongen 2022/2023 smeller i gang for alvor lørdag 17. september. I første serierunde så braker det løs i Lørenskog ishall og Gjøvik Hockey kommer på besøk til oss. Et lag som flere tror vil være en utfordrer til topp 4. Vi har tidligere omtalt Gjøvik i forbindelse med treningskampen den 20. august. En kamp vi for øvrig vinner fortjent 6-3 i fjellhallen. Gjøvik har som oss spilt 7 treningskamper der de har levert gode resultater og prestasjoner. Vi kan blant annet via Hockey4You lese at de er godt fornøyde med sin oppkjøring og de har 5 av 7 seire på sine treningskamper, deriblant 2 mot en av favorittene  i 1. divisjon COMET. I sin siste kamp og generalprøve taper de 5-3 mot Ringerike men leverer etter rapportene en god kamp.

Vi har tatt en prat med både årets kaptein Jonas Grønstad og hovedtrener Niklas Andresen før seriestart.

Hva er dine tanker om første seriekamp Jonas? Første match for sesongen er alltid spennende sier kapteinen. Vi har trent bra og hardt for dette hele veien siden august, med flere treningskamper og alle gutta er ekstremt klare for å komme i gang med sesongen. Vi gleder oss!   

Nå er seriestarten her Niklas og litt mer alvor nå da resultatene teller. Hvordan føles det å komme i gang? Det føles deilig. Pre-season er nyttig for oss som lag, men man venter alltid på at seriestart skal komme. Det er det vi lever for!

Totalt 7 treningskamper er gjennomført hvor vi teller opp med 3 seire og 4 tap. Hvor godt forberedt er vi til seriestart? Vi føler vi har fått svar på mye gjennom treningskampene. Vi er generelt godt fornøyde med spillet, men vi sliter med å score mål. Vi har brukt den siste uka godt og jobbet steinhardt for å være best mulig forberedt til i morgen. 

Gjøvik i seriestarten, et lag vi allerede har brynet oss på under oppkjøringen i en kamp vi vinner greit 6-3. Men Gjøvik har etter rapportene imponert i sine øvrige treningskamper og virker å være godt i rute. Hva blir gameplan på lørdag? Resultater i treningskamper er ofte noe man ikke legger for stor vekt på, men Gjøvik har sett bra ut. Dette blir en tøff kamp hvor vi er nødt til å jobbe knallhardt, holde oss til vår egen struktur og være tro til spillet vårt.

Da gjenstår det bare å ønske gutta våre lykke til med kampen i morgen!

VEL MØTT ALLE SAMMEN 😃