Årets kapteinsteam er endelig besluttet og trenerteamet har valgt ut følgende spillere for sesongen 2022/2023:

Fra venstre: Patrik Dalen, Kristoffer Pihlqvist, Jonas Grønstad, Espen Kleppe Hermanrud

Årets kaptein Jonas Grønstad er både stolt og ydmyk over å ha dette vervet. Det er stort å få bære en «C» på brystet sier han. Vi har et ungt lag i år og det blir ekstra viktig å vise lederskap både på og utafor isen. Jeg gleder meg!

Hovedtrener Niklas Andresen beskriver kvartetten som følger:

#18 Jonas Grønstad «C»

Jonas er en ekte Lørenskog gutt, oppfostret i hallen og en lojal spiller. Han har vært igjennom tykt og tynt med klubben. I garderoben er han en farsfigur og en utrolig fin person som er godt likt av alle. I tillegg trener han hardt og er en naturlig lederskikkelse i garderoben. En naturlig kaptein etter vårt syn.

#31 Kristoffer Pihlqvist «A»

Pihl kommer inn med rutine i laget. En utrolig seriøs og nøye utøver. Han er en veldig rolig person og mer en «leading by example» type. Han er tvers gjennom solid og et naturlig valg i teamet til å veilede det unge laget vårt.

#45 Espen Kleppe Hermanrud «A»

Espen har erfaring fra toppnivå og er en seriøs utøver. I tillegg til å legge ned en hard jobb så er han også en veldig god person i garderoben og en som bidrar mye sosialt.

#78 Patrik Dalen «A»

Patrik er også en ekte Lørenskog gutt. Mye av det samme som Kristoffer, en seriøs utøver som trener ekstremt hardt og alltid gir 100% på isen. Han går også under kategorien «leading by example». Innimellom litt «klovn» i garderoben, men han stiller ekstremt høye krav til seg selv og de rundt seg.

Denne kombinasjonen er vi godt fornøyde med og vi mener disse utfyller hverandre godt til å bli et solid kapteinsteam for oss i årets sesong.

 

PS: Draktene skal nå til en liten oppdatering før seriestart og vil bli komplettert med alle samarbeidspartnerne 👍