Resultat:

Lørenskog – Furuset   1-2 (0-1, 0-0, 1-1)

Skudd 31-15

Lørenskog sine mål:

1-2   Espen K. Hermanrud (Marcus K. Ekberg)

Espen Olsen Lie er litt skuffet over resultatet. Vi har egentlig overtaket og skaper flest sjanser men vi scorer ikke mål, vi er ikke direkte nok. Det er lett i etterkant å peke på forskjellige ting, som å følge «gameplan», være lojal mot systemet, hvordan vi skal agere i ulike situasjoner, for å nevne noe. Jeg tenker vi er i rute med en del ting men vi har også mye å jobbe med naturlig nok, og så er det repetisjon hele tiden for å få GODE VANER. Noen av spillerne har litt uvante posisjoner og det tar litt tid før ting setter seg. På spørsmål om hva han tenker om PP spillet vårt så sier Espen at vi har noe å gå på her og special teams både PP/BP er viktig å ha orden på. Vi løser undertall relativt bra generelt sett og det har vi gjort lenge synes jeg, mens overtall skal vi jobbe med. Vi jobber systematisk med playbook og flere ting, overtall er ikke det vi har terpet mest på frem til nå men det skal det bli mer fokus på fremover, i tråd med vår plan.

Her kan du lese kampdetaljer og resultat fra Hockey Live.

Folkens – da er det bare å lade opp til seriestart lørdag 17. september hjemme mot Gjøvik!