Treningskamp
Torsdag 8. september
Lørenskog – Furuset
Kampstart kl 20:00
Lørenskog ishall

GENERALPRØVEN før seriestart og derby mot Furuset!

Motstander:  Furuset

Da skal vi ut i siste test før seriestart i 1. divisjon. Denne gangen er det en interessant motstander i Furuset som har gjort mange endringer siden i fjor. På plass hos ulvene er Kenneth Larsen som skal lede dette laget i årets sesong. Et kjent navn for hele hockey Norge og ikke minst alle oss på Lørenskog ettersom Larsen har vært spiller og trener her i mange sesonger! Vi finner også flere spillere i Furuset troppen som enten har Lørenskog som moderklubb eller har vært hos oss både en eller flere sesonger som junior eller senior, faktisk hele 10 spillere når vi teller opp. Selv har vi 12 spillere «tilsvarende» hos oss selv, noe som i sum er ganske imponerende.

Furuset kommer fra et tett program nylig med kamper der det har vært litt kontraster. Etter hva rapportene forteller så var det en bra kamp mot Grüner 3/9 der de taper 5-3 til slutt. Den 5/9 var det et overraskende tap mot Vålerenga U20 der unggutta styrer kampen i første halvdel med 4-0 på tavlen, deretter «våkner» Furuset og styrer kampen inn men 3 mål holder ikke helt og de taper 4-3. I går den 7/9 cruiser de inn til en komfortabel 6-0 seier mot Hasle Løren som er et godt resultat og blant annet 3 poeng på nyervervelsen deres Sean Zuckerman, som må sies å være en god debut.

Vi tok en prat med assisterende trener Espen Olsen Lie før dagens kamp: Vi gleder oss sier Espen! De har uttalt at de skal utfordre topp 4 i ligaen og vi har tilsvarende ambisjoner så dette kan bli en spennende kamp. Så er det også litt historie her og kanskje litt stolthet. Jeg tror uansett vi skal stå bra mot dette Furuset laget, såpass må vi tørre å si.  Vi har full tropp inn mot kampen med unntak av Kalle Rode (skade) og føler oss godt i rute generelt sett der vi står p.t. Det hadde vært gøy om det kom litt folk i dag, skulle tro dette er en interessant kamp for mange i området. På spørsmål om vårt nye Svenske tilskudd Jacob Hallberg spiller så sier Espen at det er en 50/50 sjanse for det og at det jobbes med noen formaliteter på dette området. Svaret får vi om drøye 4 timer (i skrivende stund).

Da gjenstår det bare å ønske gutta våre lykke til med kampen i kveld!

VEL MØTT ALLE SAMMEN 😃

@SKAUEN – Husk informasjon kl 1910 – 1940 i Vip`en 😃