Her kommer litt informasjon og nyheter rundt A-laget.

Generalprøven før seriestart 1. divisjon:

– På torsdag klokken 2000 er det siste treningskamp før serien braker løs den 17. september! Motstander er Furuset som har et spennende lag med Kenneth Larsen på trenersiden og flere spillere som hadde klubbadresse hos oss i fjor. Det er bare å glede seg og vi kommer tilbake med litt «før kampen» i tradisjon tro. Her skal vi også presentere årets kapteins team!

Presentasjon trenerteam 2022/2023 den 4. juni:

En annen ting vi er opptatt av og ønsker oss er å ha et nærmere forhold til supporterne. Vi skal bli flinkere til å kommunisere og bygge broer med og mot dere. Vi vet at mange som følger A-laget tett har et hjerte for hele klubben, det har vi også. Vi ønsker derfor som en start å invitere Skauen supporterklubb til et lite treff i hallen i august når laget er satt og vi smått er i gang med treninger og oppkjøring. Dette slik at vi kan dele med oss i forhold til status i laget, målsetning, forventninger og ikke minst høre hva supporterne våre har på hjertet. Det er alltid ting vi kan bli bedre på, og dette skal være en av de tingene vi skal forbedre. Følg derfor med når vi nærmer oss august så setter klubben opp et forslag til en tid som forhåpentligvis passer mange.

– Som nevnt fra trenerteamet tidligere i år og som informert under samlingen vi hadde på Lørenskog Sportsbar på kick off dagen så inviterer vi nå dere supportere til en samling på VIP`en før kampen på torsdag klokken 1910-1940. Her vil dere få et innblikk i status, noe av det som skjer og dere får mulighet til å stille spørsmål. Her vil Niklas Andresen, Espen Olsen Lie og Peter Messa være representert. Vi håper så mange som mulig av dere har anledning til å komme og treffe oss – varmt velkommen!

Ny forward inn!

Vi har gleden av å melde at det er en ny spennende Svenske på plass i laget! Jungeltelegrafen vil nok nå jobbe for fullt, men vi kan uansett fortelle at dere vil få en behørig presentasjon av vår nye mann i løpet av få dager 😊

Makarovs forlater klubben:

Klubben og Ilja Makarovs har blitt enige om å avslutte samarbeidet. Vi ønsker Ilja lykke til videre.

Seriestart nærmer seg og vi har tatt en titt på noen interessante fakta om Lørenskog IK anno sesongen 2022/2023 pr dato:

Siden vi var inne på dette med alder, tyngde, erfaring og lignende på et tidligere tidspunkt i sommer. Vi benytter derfor anledningen til å nevne noen interessante FAKTA om troppen vår anno sesongen 2022/2023.

Lørenskog IK (Eliteprospects)

Antall spillere i bruttotroppen: 22

Snittalder: 21,32år

Snitthøyde: 182,73cm

Snittvekt: 86,64kg 

Sjekk også den imponerende bredden vi har i A-laget på støtteapparat siden!

Eliteprospects er omsider så oppdatert det kan bli for de fleste av lagene i 1. divisjon og vi er med dette både yngst og tyngst i årets 1. divisjon oppstilling p.t.