Resultat:

Lørenskog – Grästorps   2-3 (0-3, 2-0, 0-0)

Skudd 36-25

Lørenskog sine mål:

1-3   Kristoffer Pihlqvist (Joakim Opsahl)

2-3   Andre Pappalardo Gulbrandsen (Jonas Grønstad)

Kort oppsummert fra trenerteamet og sportssjefen som sitter igjen med en følelse av at dette er en kamp vi skal vinne, men vi setter ikke sjansene. Vi tar kommando fra start og spiller bra de første 5 minuttene, deretter er det en svak forestilling av oss og vi blir straffet med 3 baklengsmål de siste 15 minuttene av 1. periode. Skudd etter første 9-14. De 2 siste periodene er vi klart best og bør vinne kampen, blant annet har vi 27-11 i skudd de siste 40 minuttene. Vi er ikke mest opptatt av resultatene i disse kampene men mer hva vi gjør og dette er nok en kamp der vi tar med oss både plusser og minuser som vi skal jobbe videre med.

Denne kampen hadde ingen live dekning fra Hockey Live.

Her kan du lese et kampreferat fra motstanderlaget på deres hjemmeside:  www.grastorpsik.se

NB! Møt opp på torsdag da vi møter Furuset hjemme kl 2000 i vår siste treningskamp før seriestart den 17. september!

 

KICK OFF oppsummert:

Etter at vi har vært i dvale de siste 2 sesongene som følge av COVID restriksjoner fra tid til annen så var det duket for en etterlengtet kick off igjen til glede for alle.

Ishallen åpnet med kafeen, etterfulgt av Hockeyskolen/Erkeengler fra kl. 1000-1100, parallelt med dette ble grillene tent ute og det var full fart med både burger og pølse salg.

Skyterampen og teknikk bord var betjent av A-lags spillere fra kl. 1100-1215, etterfulgt av spillere fra U18/U20 frem til kampstart A-LAG kl. 1400.

Lykkehjulet i entreen var også en stor hit der det var trøstepremie til alle uansett utfall, mens det var flotte premier til de som prikket inn 1 av totalt 4 tilgjengelige stjerner.

Tusen takk til Bertel O. Steen og Hurtigruta Carglass for hjelp til utstyr og premier.

I tidsrommet kl. 1100-1230 var det presentasjon av samtlige lag i klubben, med unntak av noen lag som var på turneringspill samt noen fra 2007 årgangen som var opptatt med konfirmasjon. Bull var selvsagt også tilstede i kulissene!

Alt i alt veldig flott og spesielt hyggelig å se den store bredden vår – STOLTHET!

A-lags kamp kl. 1400 der spillere og støtteapparat ble ærbødig presentert av vår egen Ronny Selvaag rett før kampstart.

Kl. 1800 var det klart for en liten samling på Lørenskog Sportsbar. Stor takk til Skauen medlemmer og øvrige som tok turen hit for å treffe de som tilhører vårt A-lag. Spillerne og støtteapparatet var tilstede nesten fulltallige kun med unntak av noen få som av familiære årsaker hadde plikter på hjemmebane. Her fikk alle se hvem de respektive er (uten hjelm og utstyr) noe samtlige av de fremmøtte synes var veldig hyggelig. Hver og en foretok en kort presentasjon av seg selv, mens hovedtrener Niklas Andresen og sportssjef Peter Messa hadde litt mer utdypende informasjon om laget generelt, om dagens kamp og litt om ambisjoner for sesongen. Leder av sportslig utvalg Anders Skaslien var også tilstede, slik at vi benyttet anledningen til å høre litt om det sportslige i klubben både overordnet og generelt. Til slutt var det noen spørsmål og litt diskusjon fra salen rundt det som ble sagt og presentert. Etter dette var det stort sett mingletid for alle tilstede. Det som er svært hyggelig er at alle synes dette var en fin samling der vi kan bygge kultur og skape en tilhørighet. Dette skal vi gjenta på et senere tidspunkt!

Tusen takk til vertskapet Lørenskog Sportsbar for deres gjestfrihet denne kvelden.

Arrangement komité med Trine Marthinsen (styremedlem) i spissen sammen med flere gode hjelpere (ingen nevnt ingen glemt) kunne konstatere at det ble en vellykket dag. Med de ressurser og tid vi har hatt til rådighet så er vi veldig fornøyde. En stor takk til alle som har bidratt! Vi skal jobbe videre med dette som et grunnlag til neste sesong og vi har allerede planer med hvordan dette arrangementet skal fremstå da.

Her er noen øvrige bilder fra dagen: