Treningskamp
Onsdag 31. august
Hasle Løren – Lørenskog
Kampstart kl 19:00
Løren hallen

Ny treningskamp, denne gangen borte mot Hasle Løren.

Motstander:  Hasle Løren

Da skal vi ut i ny treningskamp mot Hasle Løren. Siste kampen endte med 4-2 seier hjemme i Lørenskog ishall, men da hadde Hasle Løren kun vært på is få dager og vi skal nok forvente en litt annen kamp i dag!

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen før dagens kamp: Andresen forventer en litt annen kamp i dag ettersom begge lagene har kommet litt lengre ut i forberedelsene og han er også klar på at det er mye fra forrige kamp som med fordel kan forbedres. Vi er p.t. nesten 3 uker unna seriestart og vi er fortsatt i en oppkjøringsfase hvor vi jobber med detaljer både i spillet og på trening. Ellers er det bra konkurranse i laget om dagen og derfor hviler vi Ilja Makarovs i dag, mens Patrik Dalen er ute med skade/sykdom på forward siden. For å komplettere på løpersiden i dag så har vi tatt med oss Magnus Engelstad (født 2004) fra U20 troppen.

MatchUp pr dato (kilde Eliteprospects):

Hasle Løren:
19 spillere i troppen
Snittalder 23,26år
Snitthøyde 183,40cm
Snittvekt 85,07kg

Lørenskog IK:
22 spillere i troppen
Snittalder 21,32år
Snitthøyde 182,73cm
Snittvekt 86,64kg

 

Da gjenstår det bare å ønske gutta våre lykke til med kampen i kveld!