Resultat:

Norge U20 – Lørenskog   7-2 (2-1, 4-0, 1-1)

Skudd 30-9

Niklas Andresen er med på telefon på vei hjem fra Asker med en kort oppsummering. Vi visste det skulle bli en tøff kamp da vi møter et solid lag som er godt trent og med gode ferdigheter. Først og fremst vil jeg si at jeg er imponert over U20 landslaget i dag og de spiller med veldig høyt tempo som gjør det litt vanskelig for oss i perioder. Dette er jo av de bedre årgangene vi har hatt i Norge og det er spennende. I tillegg synes jeg også gutta våre som er med på U20 laget i dag gjennomfører en bra kamp. Nå blir det litt hvile for oss resten av helgen og så er det tilbake til hverdagen på mandag.

Da takker vi Niklas for praten og ønsker alle sammen en riktig god helg.

Kampreferat? Ingen dekning fra Hockey Live på dagens kamp dessverre.

Ellers så er det ny test igjen for Lørenskog allerede til uka på onsdag borte mot Hasle/Løren kl 19:00

Vel møtt alle sammen!