Resultat:

Gjøvik – Lørenskog   3-6 (1-3, 2-2, 0-1)

Skudd 25-33

Lørenskog sine mål:

1-1   Kristoffer Pihlqvist

1-2   Andre Pappalardo Gulbrandsen (Kristoffer Pihlqvist)  SH1

1-3   Patrik Dalen  SH1

2-4   Patrik Dalen (Magnus Grønvold Menkerud, Ilja Makarovs)

2-5   Fabian Hast (Edvard Dehli Gjøs, Vetle Indrelid)

3-6   Daniel Gloppen (Marcus K. Ekberg, Daniel Sandvold)

Espen Olsen Lie er stort sett fornøyd etter kampen. Press spill i offensiv sone, et nytt element som vi hadde fokus på i dag var godkjent. Vi gjør en ok 1. periode der vi gjør mye av det vi er enige om. I 2. periode viker vi litt bort i fra vår gameplan og det blir litt mer rotete. I 3. periode er vi litt tilbake igjen og til slutt kontrollerer vi kampen helt ut. Vi har mye puck i offensiv sone, og vi ser konturene av det vi jobber med på treningene. Alt i alt så er vi fornøyde og resultatet er bra.

Her kan du lese kampdetaljer og resultat fra Hockey Live.