En noe annerledes kamp enn i går mot Grüner. I denne kampen dominerer vi til tider men det er helt klart en kamp som bærer preg av at dette er tidlig på forsesong. Hasle Løren spiller på 3 femmere og spiller siste periode av kampen med 14 utespillere på grunn av skade. De hadde til tider problemer når våre gutter var i flytsonen, gikk på skøyter og flytta puck. Jonas Grønstad med hele 3 poeng i dagens kamp, mens debutant Laurynas Lubys i mål ender med respektable 90% i redningsprosent.

Lørenskog sine mål:

1-1   David Aas Larsen (Vladislavs Nazarovs, Andre Pappalardo Gulbrandsen)

2-1   Jonas Grønstad (Ilja Makarovs)

3-1   Edvard Dehli Gjøs (Jonas Grønstad)

4-2   PP1   Vladislavs Nazarovs (Jonas Grønstad, Magnus Grønvold Menkerud)

Hovedtrener Niklas Andresen sliter litt med å sette ord på kampen i dag. Dette er nok det vi kan kalle en typisk treningskamp, litt rotete til tider men også mye positivt til tider. Det går veldig i «rykk å napp» som vi sier så det blir nesten vanskelig å oppsummere noe annerledes. Vi tar med det som er positivt så skal vi jobbe videre på trening de neste 2 dagene før det blir ny kamp til lørdag borte mot Gjøvik.

Her kan du lese kamp detaljer og resultat.