Grüner vinner 1-0 i kveld i en kamp som ble preget av lite mål. Sjansemessig kunne det vært flere mål og begge lag hadde også skudd i stanga, men det er til slutt bortelaget som setter vinnermålet 1 minutt og 27 sekunder før slutt.

Niklas Andresen sier etter kampen at han er greit fornøyd med resultatet selv om det ikke er så viktig i en slik kamp. Vi spiller ganske jevnt mot Grüner og det er en god attest. Han tar også med seg en del positivt fra spesielt første og tredje perioden i forhold til det de er ute etter å se fra laget og spillerne i en kamp som dette.

Her kan du lese kamp detaljer og resultat.

 

FØR KAMPEN onsdag 17/8 mot Hasle Løren:

Treningskamp
Onsdag 17. august
Lørenskog – Hasle Løren
Kampstart kl 19:00
Lørenskog ishall

Ny kamp allerede i morgen!

Motstander:  Hasle Løren

Vi benyttet anledningen til å snakke litt med Niklas om kampen i morgen mot divisjons kollega Hasle Løren.

Han kan fortelle at de skal jobbe med mye av det samme og de samme fokusområder. Han forventer en kamp der vi har mer puck i offensiv sone. Vedrørende endringer i laget fra i dag så blir det debut på vår nye keeper Laurynas Lubys mens både Fredrik Pedersen som meldte forfall til idag og Marcus K. Ekberg begge kjenner på litt sykdom så vi tar ingen sjanser.

Da gjenstår det nok en gang å ønske alle velkommen til Lørenskog ishall! Vi sees 😊

 

Billett informasjon  (sesongkort gjelder også på treningskamper).