Treningskamp
Tirsdag 16. august
Lørenskog – Grüner
Kampstart kl 19:00
Lørenskog ishall

Endelig er tiden kommet og første treningskamp for A-laget står for tur når vi får besøk av Fjordkraftliga laget Grüner på tirsdag.

Motstander:  Grüner

Laget har hatt flere endringer fra i fjor og blant annet har den solide sisteskansen Quentin Papillon forlatt Oslo klubben, men til gjengjeld har de fått inn Linden Marshall som erstatter og i konkurranse med Mikkel Wik som går løs på sin 4`de sesong. Av utespillere er blant annet Nils Carnbäck på plass, spilleren som hadde hele 57 poeng på 24 kamper for Narvik sist sesong (i tillegg til 2 poeng over 3 kamper på lån hos Lillehammer). Ellers er det 4 spillere fra fjorårets Lørenskog lag som blir å finne i Grüner drakt i år; Petter Grønstad, Eirik Solbrekken Lavik, Kevin Nilsen Berg og Lars Erik Francke-Enersen. Den andre veien har 3 spillere forlatt Grüner til fordel for Lørenskog; Magnus Grønvold Menkerud, Espen Kleppe Hermanrud og Joakim Aarseth Opsahl. Således blir det både interessant og litt spesielt for noen, så får vi se i morgen hvilket lag Grüner stiller med i sin første treningskamp.

Vi tok en prat med hovedtrener Niklas Andresen for å høre litt om status i Lørenskog før kampen:

Først Niklas, hva er dine tanker etter drøye 2 uker på is? Førsteinntrykket er at vi har en veldig fin spillergruppe. En treningsvillig gruppe som fremstår som ambisiøs og motivert. Vi har en fin mix i laget av ungt og eldre med rutine. Jeg har veldig troen på at denne gruppa kan ta store steg sammen gjennom vinteren.

Vi starter med Fjordkraftliga motstander, tilfeldig eller bevisst valg? Både og. Vi ønsket tidlig å møte Grüner. De er et bra lag som gir oss en liten pekepinn på nivået på nedre halvdel av Fjordkraftligaen.

Hva er fokuset i morgen? Fokuset er på oss selv og det vi har jobbet med inn mot kampen. Vi har mange nye spillere og det tar tid å tilpasse seg nytt system. Ser nok for meg at det til tider kan være en typisk treningskamp, men det blir godt å komme i gang.

Status i laget, er alle klare eller er det noen forfall? Troppen er frisk og fin. Ingen forfall men Daniel Gloppen hviler da vi har 8 backer klare. Han er derimot klar mot Hasle/Løren på onsdag.

Da gjenstår det bare å ønske alle velkommen til Lørenskog ishall! Vi sees 😊

 

Billett informasjon  (sesongkort gjelder også på treningskamper).