Det arbeides på flere områder i klubben for tiden og her kommer en liten løypemelding pr 14. august med noen oppdateringer og nyheter for både Bredde og Elite.

Info Bredde:

Oppdateringer på trenersiden:

U20 – ny assisterende trener er Glenn Kokkim

U18 – hovedtrener/fornyet «Greg» Grzegorz Rostkowski

U16 – ny hovedtrener er Maksims Bogdanovs

U15 – ny hovedtrener er Mathias Falseth

Lagsenhetene er også i ferd med å lande øvrige støtteapparats roller i respektive lag.

PS: Vi skal senere legge ut en oppdatert informasjon om samtlige bredde lag med støtteapparat og rolleinnehavere. Her vil det bli noe utvidet informasjon på de eldste lagene «Junior Elite».

Info A-lag:

Ny keeper har signert kontrakt:

Laurynas Lubys er klar for 1 år i klubben. Laurynas vil selvsagt også bli presentert på hjemmesiden litt senere ut i august.

Ny treningskamp berammet:

Det blir kamp mot Norge U20 i Asker fredag 26. august. Oppdatert oversikt over treningskamper kan man se HER.

Teambuilding 13. august:

Laget var samlet til Padel turnering og konkurranse lørdag formiddag på Hellerudsletta. Gutta hadde etter rapportene ikke vært på noe hvilehjem for når konkurranseinstinktene vekkes så går det unna uansett idrett. Til slutt var det double-paret Marcus Karlsen Ekberg og Daniel Gloppen som vant finalen mot Jonas Grønstad og Patrik Dalen. Videre utover dagen og kvelden var det duket for Teambuilding, sosialt samvær og hygge. Gutta har blitt bedre kjent og i tradisjon tro har både juniorene og nye spillere måttet by på seg selv. Alt i alt en vellykket dag som blir viktig å ta med seg når laget skal stå sammen fremover.

Allerede tirsdag til uken er det årets første treningskamp mot Grüner kl 19:00. På onsdag dagen etter kommer Hasle Løren på besøk, også da med kampstart kl 19:00. Med andre ord er vi snart i gang med kamper igjen og vi håper å se så mange som mulig av dere i hallen. Billetter kan kjøpes på TicketCo.

Her kan du følge Lagbygge 2022/2023 Lørenskog IK