Endelig nærmer det seg at isen igjen ligger klar på Lørenskog!

I går onsdag 27. juli ble is-reklamen for den kommende sesongen lagt ned i isen av våre flinke banemenn Andrey Ponomarenko, Maksims Bogdanovs og Anders Eikeland.

Det har vært høy prioritet den seneste tiden med å lande disse avtalene sammen med våre samarbeidspartnere. Styreleder Magne Gloppen samt styremedlem Bente Avseth-Bakke (som er styrets representant for det arbeidet som omhandler spons og marked) er begge svært godt fornøyde med årets resultat. Dette ser bra ut og vi er takknemlige for alle disse flotte logoene som nå bekler denne isen på en utmerket måte. Vi har hatt en god dialog med samtlige partnere hele veien og benytter anledningen til å rette en stor takk til dere alle sammen. Nå er det også veldig mange lagsenheter i klubben som venter på å få gå på is igjen så dette blir bra. Isen skal etter planen være klar til bruk fra 1. august. Her vil det bli mye fart og spenning i månedene som kommer i tillegg til gode opplevelser. I tiden frem mot seriestart for A-laget i midten av september skal vi fortsette arbeidet med å selge ledige vant-reklamer og det er også muligheter for ytterligere eksponering i hallen i form av både skilt eller bannere.

Ønsker du eller noen der ute å være med oss så kan man sende en melding til vårt markeds team på mailadressen marked@likail.no

Dersom DU har tips eller leads til noen som kunne tenke seg å være med så setter vi også stor pris på det.

Årets samarbeidspartnere som er med oss på isen denne sesongen er følgende (i alfabetisk rekkefølge):

Bauer
Betongarbeid
Coca-Cola
Dataserver
DNB Eiendom
ECP – Electronic Commerce Partners
Glassmester1
Hurtigruta Carglass
LHM Laftestølen
Lørenskog Distribusjon og Lager
Lørenskog Rørleggerbedrift
Strømmen Sparebank (hoved sponsor)
Tece
Torshov Sport
Østlandske Rengjøring

Noen av disse er også med på ytterligere eksponering som for eksempel på vant, banner i hallen eller spillerdrakt reklame. Litt senere i september skal vi også presentere samtlige av de som er med på øvrige samarbeidsavtaler.

Herunder kan man se en liten videosnutt samt noen flotte bilder av årets isflate i Lørenskog ishall:

VIDEOSNUTT IMG_8592