Mange som er tilknyttet klubben i en eller annen form er i disse dager på ferie og nyter noen velfortjente dager både her til lands men også i de varmere strøk lenger syd. Vi som holder i web siden har også inntatt feriemodusen til en viss grad i fellesferien (som tidligere informert). Her kommer allikevel en liten oppdatering fra noe av det som skjer innenfor veggene i ishallen gjennom sommeren.

Ishallen har flere oppgraderingsbehov som både ansatte og frivillige fra tid til annen jobber med å utbedre. Denne ikke helt ukjente TRIOEN har nylig foretatt seg litt oppussing og maling på toalettene i mellom selve hoved-entréen og kaféen. TUSEN TAKK til Sissel (til venstre), Berit (i midten) og Sonja (til høyre).

Klubben setter stor pris på den frivilligheten veldig mange bistår med hver eneste sesong og som tidligere nevnt så vil vi invitere samtlige av dere litt senere etter at ferien er over.

Les mer om det i denne artikkelen.