Vi har gleden av å presentere 4 av våre flotte ildsjeler i klubben vår.

I dag har vi lyst til å fortelle dere litt om noen som jobber timevis hver eneste uke for alle spillere og ledere primært rundt A-laget, men også rundt andre lag og diverse kan vi vel si. Uten denne gjengen så hadde rett og slett ikke hjulene gått rundt!

(Fra venstre: Hans Erik Hauge, Berit Engell, Jarle Sandvold, Joakim Gustavsson)

Disse 4 er selvsagt også representert under støtteapparatet for årets A-lag

Hans Erik Hauge Materialforvalter for A-lag og U20 samt bidrar også på litt andre steder når det måtte være behov. I tillegg har han også et verv i Norges Ishockeyforbund som materialforvalter for U18 landslaget. Arbeidsoppgavene er MANGE som for eksempel daglig vask av klær og håndklær, vask av utstyr, utstyrs logistikk, reparasjon av utstyr, sliping av skøyter, oppsett av skøyter, forberedelse til kamper under sesong, fylling av vannflasker og alltids en del forefallende som dukker opp her og der. I tillegg litt hobby psykolog noen ganger, det er klart man tilbringer mye tid sammen med gruppa og da blir det innimellom litt diskusjoner og samtaler. I det store og hele er Hans Erik eller «Bompen» som alle kjenner han som, veldig fornøyd og trives med det han gjør.

Jarle Sandvold og Joakim Gustavsson som i prinsipp holder på med akkurat det samme som Hans Erik. Det deles på oppgaver og det jobbes ofte sammen også i team, men litt avhengig av hvor mye trykk det er og når på sesongen.

Berit Engell som også er omtalt tidligere i 2020 da hun var nominert til årets ildsjel. LES DENNE ARTIKKELEN alle sammen så er det lett å forstå hvorfor alle er så begeistret for denne flotte damen, som også blir kalt «mor».

Fellesnevneren for samtlige av disse 4 personene er at alle er helt uvurderlige for klubben. Eksempelvis når sesongen drar seg til etter hvert med 2 kamper hver uke under sesongen fra september til mars, så er det helt vanlig at disse menneskene tilbringer inntil 7-8-9 timer i hallen med forberedelser før kamp, tilstedeværelse under kamp og oppgaver etter kampslutt. Dette på hver eneste hjemmekamp! Når de fleste reiser seg for å gå hjem idet kampen slår 60:00 minutter så er disse igjen for å rydde, vaske utstyr, lage mat, ofte lage/servere mat til motstanderlag (som er en «gentleman`s agreement» mellom de fleste lagene) og her er det eksempelvis Berit som da står for det opplegget. Dette for å nevne noe! Tilsvarende forberedelser er det også i forbindelse med bortekamper. A-lags spillere enten trener eller spiller kamper nær sagt hver dag, og hver av disse dagene er de fleste her fra 4-kløveret i sving med forskjellige oppgaver og gjøremål. De som kanskje tenker at på denne tiden under sommeren da isen er borte og lagene trener off-ice på betongen i hallen, så er det ikke så mye som skjer utover det. Da kan undertegnede fortelle at en eller flere av disse menneskene møter vi hver eneste gang vi tar en liten tur innom hallen enten det er ettermiddag, kveld eller helg. Det er mye av de samme forberedelsene og gjøremål som skal utføres, og det legges ned timer hver eneste uke.

Disse står på for klubben vår gjennom hele året, ikke bare under sesong. Vi synes de fortjener en oppmerksomhet!

 

Lørenskog IK AIL