Spillerprofil Lørenskog IK

Vetle Gamborg Indrelid (Eliteprospects)
Født: 2003
Posisjon: Back
Høyde: 183 cm
Vekt: 83 kg
Fatning: Left
Moderklubb: Lørenskog IK
Aktuelt: Ny kontrakt med Lørenskog IK ut sesongen 2023/2024

Ytterligere en ung lovende back har signert med A-laget for 2 år!

Vi fikk vekslet noen ord med Niklas Andresen som kom rett fra dagens treningsøkt med laget!

– Nok en ung lovende back på plass? Ja det er hyggelig, Vetle er en bra gutt! Han er en kontrollert, smart og lugn spiller som vi forventer skal ta ytterligere steg. Han trener bra og det forventer jeg han kommer til å gjøre gjennom hele sommeren, så vil det betale seg til høsten og vinteren. Han fikk liksom gjennombruddet sitt i fjor og nå håper vi han skal etablere seg som en god og stabil back.

Vetle selv er også godt fornøyd med avtalen. Det er dette jeg ville, kult å bli med videre her nå. Over halve laget er lokale spillere og flere av de har jeg vokst opp med og spilt sammen med i mange år så det blir bra. 

Fortell litt om deg selv? Jeg er født og oppvokst i Oslo, på Høybråten. Startet på hockeyskolen i Furuset, tror jeg var rundt 3-4 år gammel. Jeg begynte i Lørenskog da det ble organiserte lag rundt U7/U8 alderen. Siden har jeg vært her og det har vært mye moro, spesielt i en tid under oppveksten da A-laget var såpass med der oppe også. Utenom hockey så utdanner jeg meg til å bli tømrer og er for tiden lærling. 

Vetle slipper heller ikke unna, hva er dine styrker som hockeyspiller? Det må vel være at jeg er bra defensivt, bra til å sette i gang spillet, være på rett sted og føler jeg leser spillet ganske bra.

Hvilke tanker har du om årets sesong? Jeg gleder meg. Det er en del nytt i laget men jeg kjenner mange av dem fra før. Jeg synes det er ekstra kult at klubben og trenerne tør å satse litt ungt. Vi får vel bare gi gass så teller vi opp til slutt, men jeg tror vi kommer til å gjøre det ganske bra.

Klubben kan også fortelle at Vetle var relativt ung da han fikk sin inntreden i A-laget. Det startet allerede under 19/20 sesongen med en del av treningshverdagen i A-laget, selv om kamphverdagen var på U18/U21 den sesongen. I 20/21 sesongen kom debuten og det ble 3 kamper for A-laget. Forrige sesong var han mer eller mindre etablert på A-laget og fikk 20 kamper (totalt 4 poeng) i serien og 5 kamper i play-in serien mot Comet (2 poeng). U-landslag for Norge har det også vært mye av, U16 kamper fra 18/19 sesongen med hele 10 obligatoriske kamper. I tillegg en del som ikke er ført inn i Eliteprospects statistikken men som vi skal hjelpe til med her, U17 samling og kamper mot Danmark i 19/20 sesongen, U18 samling i Skien i 20/21 sesongen, U19 samling i fjor på Lillehammer og U20 samling på Skien under forsesongen i fjor.

Vi ønsker Vetle lykke til med kommende sesong!

 

Her kan du følge Lagbygge 2022/2023 Lørenskog IK