Klubben hadde et hyggelig møte med leder i Skauen Ronny Thorkildsen og medlem Kenneth Ohlzen.

Tirsdag kveld møttes klubben og Skauen til et møte hvor det ble delt litt informasjon om hvor vi står og helt enkelt en fot i bakken med litt status og oppdateringer. Fra klubben var blant annet styreleder Magne Gloppen, sportssjef Peter Messa og hovedtrener Niklas Andresen tilstede, fra Skauen var det leder Ronny Thorkildsen og medlem Kenneth Ohlzen. Her var det med andre ord god dekning på det som favner mest rundt A-lag og Elite delen av klubben.

(Bildet fra venstre: Peter Messa, Niklas Andresen, Ronny Thorkildsen, Magne Gloppen, Kenneth Ohlzen)

I bakgrunnen kan vi blant annet se noe av off-ice treningsfasilitetene som hele klubben benytter seg av. Her er også Elitegruppen på plass alle hverdager fra 17:00, mens det på lørdager er enten felles eller egentreninger e.a.

Vi kan fortelle om et hyggelig og uformelt møte der vi pratet løst og fast om flere ting, men først og fremst var det viktig for oss å sette oss ned å ha en hyggelig prat. Vi merker jo at de som følger klubben tett (slik som Skauen supporterne gjør) har et ekstra engasjement og da synes vi det var en fin timing å møtes nå før sommeren slår til for fullt for oss alle, slik at vi kunne sparre litt og bli bedre kjent. Dette satte både Ronny og Kenneth pris på. Sammen fikk vi pratet oss igjennom litt av hvert, samt fra klubben sin side fikk man også benyttet anledningen til å informere litt om hele totaliteten i klubben, hvor vi står samt hvilke tanker og gjøremål vi har fremover. Det er en stor liste med mange punkter sier Magne. Oppgavene i og rundt klubben har nok ikke endret seg så mye fra tidligere men det gjelder å få ressurser på plass og organisere oss slik at vi kan drive oss igjennom alt i fra de større primæroppgavene til alle de øvrige oppgavene. Her lyttet vi velvillig til gode innspill også fra Skauen representantene. Vi er en veldig privilegert klubb som heldigvis har svært mange frivillige som er med å driver oss på nær sagt alle områder. Vi skal bestrebe oss å komme i kontakt med dere alle slik at vi står sammen og er godt rustet også til høsten. Vi fikk også informert om vårt nye styre som etter ekstraordinært årsmøte den 20/6 nå er komplett og besatt på alle områder, noe vi skal komme tilbake til litt senere.

Kort oppsummert etter møte så var alle godt fornøyde etter at vi hadde snakket oss gjennom diverse spørsmål og uklarheter, men ikke minst hatt en god informasjonsdeling.

Så skal vi selvsagt komme tilbake til alle i Skauen supporterklubb, slik Niklas og Espen er inne på da vi presenterte trener teamet for kort tid siden, les mer om det i sin helhet HER eller utdraget av dette herunder:

«En annen ting vi er opptatt av og ønsker oss er å ha et nærmere forhold til supporterne. Vi skal bli flinkere til å kommunisere og bygge broer med og mot dere. Vi vet at mange som følger A-laget tett har et hjerte for hele klubben, det har vi også. Vi ønsker derfor som en start å invitere Skauen supporterklubb til et lite treff i hallen i august når laget er satt og vi smått er i gang med treninger og oppkjøring. Dette slik at vi kan dele med oss i forhold til status i laget, målsetning, forventninger og ikke minst høre hva supporterne våre har på hjertet. Det er alltid ting vi kan bli bedre på, og dette skal være en av de tingene vi skal forbedre. Følg derfor med når vi nærmer oss august så setter klubben opp et forslag til en tid som forhåpentligvis passer mange»

Ønsker du å bli Skauen medlem? Da kan du klikke deg inn HER for nærmere informasjon på facebook siden.

Hvilke spillere, trenere og støtteapparat er klare for A-laget sesongen 2022/2023? Dette kan alle se oppdatert status på ved å klikke seg inn HER. Vi kommer med flere presentasjoner gjennom sommeren slik at her blir det mye å se frem i mot for alle som følger oss under forberedelsene til ny sesong.