Spillerprofil Lørenskog IK

Daniel Gloppen (Eliteprospects)
Født: 2004
Posisjon: Back
Høyde: 184 cm
Vekt: 85 kg
Fatning: Right
Moderklubb: Lørenskog IK
Aktuelt: Ny kontrakt med Lørenskog IK ut sesongen 2022/2023

Ung lovende back fra egne rekker har signert med A-laget!

(bilde 1 tatt av Hockey4you som er fra A-lags debuten, bilde 2 fra U18 NM finalen, bilde 3 fra U landslaget)

Hovedtrener Niklas Andresen er full av lovord om Daniel. En talentfull back med gode fysiske forutsetninger. Vi faset han inn i laget allerede i fjor hvor det ble en del treninger og til slutt også debut og kamperfaring på senior nivå. 

Daniel selv forteller at det skal bli spennende å få være mer involvert i A-laget og ser frem i mot kommende sesong. Sesongen i fjor på juniorlaget var bra og det ble til slutt kronet med NM Gull for U18. Dette sluttspillet ble avholdt som en «final 4» turnering på nye Jordal Amfi der man går rett på semifinalene. Veien frem dit var først en kvartfinale seier mot Lillehammer i 2 strake kamper. I semifinalen ble det seier mot Stavanger, og i finalen ble det seier mot Vålerenga. Uken senere ble det avholdt en tilsvarende final 4 for U20 lagene, denne gangen avholdt i Schjongshallen på Hønefoss. Her endte det til slutt med en 4. plass etter knepent tap mot Storhamar i bronzefinalen. Alt i alt en fin sesong både på U18 og U20 lagene. En oppsummering inn mot dette kan man lese mer om HER

Vi kan også legge til at Daniel er en av få gjenværende 2004 fødte spillere som har vært med hele veien fra oppstarten. Dette var et stort kull og trenerne var ikke ukjente Tommy Jakobsen og Stig Vesterheim (senere også supplert med Helge Holter). Han har med andre ord gått en god skole i barne og ungdomsårene sine med skøyter på beina. Så er det jo ekstra gøy at vårt eget produkt tar steget opp i A-laget. Rent aldersmessig er Daniel 1. års U20 alder, slik at han er også berettiget til å spille U20 kamper både i serie og sluttspill. Verdt å nevne at Daniel også har right fatning som en av få i årets lag. Stort sett har Daniel vært med på de fleste landslag samlinger fra U16 og i sesongen 19/20 ble det 3 obligatoriske landskamper. Senere kom Covid-19 og satte en stopper for blant annet aldersbestemte landslag i mer enn 1 sesong, men under 21/22 sesongen som nylig har vært så ble det flere samlinger på Daniel. Ikke minst var han med på uttaket nå sist i Mai i år og nå nylig også tatt ut på den samlingen som finner sted i slutten av Juli. Det betyr at han i skrivende stund er en U20 landslag spiller. Det siste uttaket kan man lese mer om HER.

Vi ønsker Daniel lykke til med kommende sesong!

 

Her kan du følge Lagbygge 2022/2023 Lørenskog IK