Spillerprofil Lørenskog IK

David Aas Larsen (Eliteprospects)
Født: 2003
Posisjon: Forward
Høyde: 191 cm
Vekt: 86 kg
Fatning: Left
Moderklubb: Skedsmo IK
Aktuelt: Ny kontrakt med Lørenskog IK ut sesongen 2022/2023

David ble for kort tid siden klar for 1 nytt år på Lørenskog!

Trenerne er fulle av lovord om David. Vi er godt fornøyde med å få med David videre. Dette er en spiller med en x-faktor, en som har det lille ekstra og er veldig hockey smart. Det skal bli veldig spennende å se hva vi kan få til sammen utover sesongen og vi tror David kan utvikle seg ytterligere her hos oss.

Mange andre rundt klubben kan også tillegge at David helt klart er en spennende spiller. Gjennom hele veien først i moderklubben Skedsmo IK og deretter Lørenskog IK (fra ca. 14 års alder) var han en spiller som var godt synlig og langt fremme i ferdigheter og utvikling. En poengspruta som de sier i Sverige og en fryktet duo sammen med Daniel Sandvold i både barneår og ungdomsårene. Her snakker vi rekepasninger og bøttevis med poeng uten at vi helt har oversikten på dette i detalj nedover i aldersklassene. Nå blir det 3. de sesongen på seniornivå tross sin unge alder og vi gleder oss til å følge han videre på sin utviklings stige.

Vi tok en prat med David som kan fortelle at han er oppvokst på Skedsmokorset, og frem til 13-14 års alderen var det 50/50 fotball og hockey. Kanskje ikke så rart at det var fotball da onkelen er ingen ringere enn Fredrik «Blakern» Larsen, som for øvrig også er en ivrig supporter på sidelinjen i hallen. Han får med seg stort sett det meste som rører seg rundt David. På tross av fotball aner i familien så ble det til slutt hockey som fikk den fulle prioritet. I dette momanget så ble det klubbskifte fra Skedsmo IK til Lørenskog IK. På denne tiden var Lørenskog et naturlig valg og han har aldri angret på det. Som spiller beskriver han seg som en offensiv og spillende spiller som liker å ha puck. Styrkene er pasningsspillet og forståelsen for spillet. David har ambisjoner og ser frem til å ta fatt på nok en ny sesong på A-laget her, og forteller at det har vært en god dialog med Peter og klubben hele veien. Denne sesongen tror David blir bra, han ser oppover på tabellen og er helt sikker på at laget blir å finne der.

Av rene fakta så kan det også nevnes at David fikk debuten sin på A-laget allerede i 19/20 sesongen med 2 kamper, deretter 2 fulle sesonger. Sesongen i fjor endte med respektable 19 poeng på 23 kamper i grunnserien og 3 poeng på 5 kamper i play-in serien mot Comet. David har også stort sett vært i lupen på landslagene gjennom junior alderen, og var senest en av de utvalgte som var på U20 samlingen på Skien i Mai. Det kan du lese mer om HER.

Vi ønsker David lykke til med kommende sesong!

 

Her kan du følge Lagbygge 2022/2023 Lørenskog IK