Spillerprofil Lørenskog IK

Vladislavs Nazarovs (Eliteprospects)
Født: 1998
Posisjon: Forward
Høyde: 174 cm
Vekt: 77 kg
Fatning: Left
Moderklubb: Daugavpils
Aktuelt: Ny kontrakt med Lørenskog IK ut sesongen 2023/2024

Vladislavs ble for kort tid siden klar for 2 nye år på Lørenskog!

Vlad kan fortelle at han er veldig glad for å fortsette i Lørenskog. Han trives veldig godt her, så godt at han tok med seg kjæresten og flyttet fra Ullevål i Oslo og til Lørenskog i februar tidligere i år. 

Hva er det som gjør at du trives så bra her? Først og fremst liker jeg meg godt i Norge og nå blir det 5. året jeg bor her i landet. Hvis jeg skal fremheve noe så må det bli at jeg liker både kulturen og menneskene generelt. Når det gjelder Lørenskog så trives jeg godt både i området og i klubben. Nå blir det 2 nye år her og det ser jeg frem til.

Som spiller beskriver Vlad seg som en hardtarbeidende lagspiller. Prøver alltid å ha fokus på laget.

Videre forteller han at det ikke bare var ishockey til å begynne med, han drev nemlig også på med svømming i noen år. Hockey ble det omtrent fra da han var 6 år gammel, først litt skøytegåing og han mener å huske at han startet opp ordentlig da han var ca. 7år gammel. Derifra har det gått slag i slag først i moderklubben Daugavpils, deretter gikk ferden til Liepaja hvor det ble 4 sesonger som junior og etter hvert senior spiller. Vlad debuterte 17 år gammel i den Latviske Eliteserien i 15/16 sesongen og fikk med seg 8 kamper totalt. Dette samme året ble juniorlaget U18 mestere i Latvia, Vlad var sentral og hadde flest assist og poeng totalt (21K-14M-49A-63P) av samtlige i U18 serien. Sesongen etter ble det ytterligere 9 kamper for Liepaja i Eliteserien. I 17/18 sesongen gikk flyttelasset til Stavanger Oilers og en full sesong i U20 serien. Debutsesongen der ble 41 kamper og 47 poeng i grunnserien, 4 kamper i sluttspillet og totalt 7 poeng. I 18/19 sesongen kom debuten for Oilers i Eliteserien og det ble med 1 kamp i beltet den sesongen, derimot gikk det svært godt i U21 serien og til slutt sølv i NM sluttspillet (også denne sesongen høstet god poeng produksjon). I 19/20 sesongen gikk turen til Furuset og spill i 1.divisjon i 2 sesonger og deretter så kjenner vi historien fra 21/22 sesongen da Vlad ble Lørenskog spiller.

På merittlisten ellers har han spilt samtlige U-landslag for Latvia via U16/U17/U18/U20, hvorav høydepunktet nok var sølv i U20 VM D1A i 17/18 sesongen (plassen foran Norge). 

Hvorfor Lørenskog igjen? Som nevnt så trives jeg godt her, og da var egentlig ikke valget så vanskelig. Jeg er veldig motivert til en ny sesong og gleder meg. Jeg vil også selv fremheve at det er noen spennende nye og unge gutter som kommer inn i laget i år, sterke resultater og prestasjoner fra både Junior hockey og A-lag i fjor og så er de veldig godt trente spillere så når disse får litt tid på seg så tror jeg at vi kan overraske en del der ute når vi kommer i gang.

Klubben kan helt til slutt også legge til at Vladislavs virkelig er en lagspiller med stor L, en som alltid setter laget først og som han helt riktig sier selv en hardtarbeidende spiller, la oss legge til HØY moral og som smelter godt inn i spillergruppen og hele teamet. Derfor er vi veldig glade for å ha Vlad med oss videre.

Vi ønsker Vladislavs lykke til med kommende sesong!

 

Her kan du følge Lagbygge 2022/2023 Lørenskog IK