Lørenskog Distribusjon og Lager AS inngår avtale med Lørenskog Ishockeyklubb.

Daglig leder Finn Erik Kalnæs, eller rettere sagt Finken som de fleste kjenner han som er glad for å være med å bidra til klubben. Selskapet har også vært med tidligere gjennom flere år og syntes det var hyggelig når klubben nå tok kontakt igjen.

Vi tok en prat med Finken for å høre litt om hvilke tanker han har om dette samarbeidet? Nå var det jo litt tilfeldig at vi kom i kontakt igjen men når vi vel kom inn på tidligere engasjement og etter å ha hørt litt om status og planer fremover så syntes jeg det hørtes bra ut, så da endte vi jo opp med en grei avtale. Jeg er selv veldig interessert i idrett og har drevet med fotball også på senior nivå for mange år siden, riktignok ikke øverste divisjonen men skapelig. Jeg mimrer fort litt tilbake til tiden da Lørenskog var oppe i toppen og det ga meg mange hyggelige opplevelser, men jeg fikk med meg noen kamper under sesongen i fjor også så følger med. I tillegg har jeg mange venner og bekjente som brenner for klubben og har lagt ned utallige dugnadstimer opp gjennom årene både av egen fri vilje og gjennom barn som har spilt og vokst opp i dette miljøet, nettopp det synes jeg er fantastisk. Selv har jeg barn som driver annen idrett der jeg har hatt mine timer og det er dette som jeg synes er ekstra givende fordi jeg vet at veldig mange legger ned mye arbeid og tid for å få hjulene til å gå rundt. De fleste idrettslag og klubber driver ofte fra hånd til munn og på begrensede ressurser. Derfor er det viktig at lokalt næringsliv støtter og bidrar, så at jeg da kan bidra litt på min måte til en klubb jeg har blitt glad i er bare en glede. I tillegg vil jeg si at det er skikkelig tøft at vi har idrettslag som setter Lørenskog på kartet!

Hva driver dere med? Vi er et transport selskap som ligger på Lørenskog (Industriveien). Vi er avrundet ca. 100 ansatte, omsetter for ca. 120MNOK og vi drifter ca. 90 lastebiler + en del hengere som leverer varer og tjenester i en relativt bred skala. Vi driver primært innenfor distribusjon, krok, lift, tipp, container, asfalt og vare-/lastebiler. I tillegg har vi noe lagerleie. 

Besøk gjerne hjemmesiden til LDL for å se hva selskapet driver med og hvem de er.  TRYKK HER

Dersom noen i eller rundt klubben skulle ha behov for noen av tjenestene til LDL så er det bare å ta kontakt.

Tusen takk til Lørenskog Distribusjon og Lager AS for tilliten!