Spillerprofil Lørenskog IK

Fredrik Pedersen (Eliteprospects)
Født: 2000
Posisjon: Back
Høyde: 187 cm
Vekt: 90 kg
Fatning: Left
Moderklubb: Lørenskog
Aktuelt: Ny kontrakt med Lørenskog IK ut sesongen 2023/2024

Fredrik Pedersen har nylig signert en 2-års kontrakt med klubben og går dermed inn i sin 6. sesong på A-laget. Med dette har vi fått på plass en viktig og lojal spiller som har vært i klubben i hele sin karriere. I oppveksten var det fotball og hockey, men fotballstøvlene ble lagt på hylla når han var rundt 15 år, etter det var det ren satsning på hockey. Det viste seg å være et klokt valg og Fredrik fikk sin senior debut helt tilbake i 17/18 sesongen kun 17år gammel da tidligere trener Kenneth Larsen tok han opp i A-stallen og Eliteserien. Denne sesongen ble en nyttig erfaring i et lag med mye rutine, med blant annet Mats Trygg som også var lagets kaptein. Laget fra 17/18 sesongen kan du se HER

Veien videre har vært veldig lojal sett fra klubben sin side, og Fredrik valgte å være med på «oppstarten» fra 18/19 sesongen med mål om å ta Lørenskog opp og tilbake på kartet. Som spiller beskriver Fredrik seg som solid bakover, liker å gjøre ting enkelt og smeller gjerne på litt. På spørsmålet om hvorfor valget faller på Lørenskog nok en gang og ikke andre utfordringer så forteller Fredrik at valget var enkelt. Han stortrives i klubben og spesielt med alle menneskene i og rundt laget som alltid stiller opp. Opplegget her virker veldig bra, sommeropplegget som vi så vidt har startet på kommer også til å bli veldig bra og da er det helt enkelt opp til oss. Vi skal brette opp armene og ta ansvar. Vi har med oss en stamme fra i fjor som er med videre og med de som kommer inn både fra egne rekker og utenifra så vil dette bli et bra lag som kommer til å sparke fra seg.

Vi ønsker Fredrik lykke til med kommende sesong!