Lørenskog IK er godt representert på U-landslags uttakene i Mai.

Link:  U20 uttaket

Daniel Gloppen (Back), Jonas Nyhus Myhre (Back), Petter Vesterheim (Forward), Patrik Dalen (Forward), David Aas Larsen (Forward)

Link:  U18 uttaket

Thomas Haugum (Keeper), Steffen Finseth Olafsen (Back), Magnus Sund Olsen (Forward)

Link:  U17 uttaket

Sander Gjørvad-Molde (Back), Johan Dehli Gjøs (Back), Mathias Dehli (Forward), Theodor Skjellum Kokkim (Forward), Jørgen Nyhus Myhre (Forward), Emil Obstfelder (Forward), Alex Sjøthun (Forward), Emilio Julian Thørnvall (Forward)

Hele 16 spillere totalt etter siste justering fra NIHF, noe som virkelig setter oss på kartet og det er vi er stolte av.
NIHF: Merk at spillere er oppført med de klubber de pr. dags dato er spilleberettiget for. Vi er klar over at en rekke spillere er i ferd med å skifte klubb, men endring i klubbtilhørighet skjer ikke før overgangen er formelt godkjent.

Link:  Øvrige uttak kan man også navigere seg frem til her

 

Tilbakeblikk U18 VM Slovakia D1A

Link:  U18 VM Slovakia

Link:  Team Norway U18 (Eliteprospects)

Lørenskog var representert i årets U18 VM som ble avholdt i Slovakia i april.
Jonas Nyhus Myhre (Back), Petter Vesterheim (Forward) og Patrik Dalen (Forward), alle 2004 fødte. I tillegg vår egen materialforvalter i klubben Hans Erik Hauge – Bompen som også innehar denne rollen på U20 landslaget. Disse var med på laget som spilte Norge U18 til opprykk for neste års A-VM gruppe der 2005 eller yngre fødte skal få gleden av å være i det gjeveste selskapet mot de store nasjonene. Høydepunktet fra turneringen utover å rykke opp var i følge trioen kampen mot vertsnasjonen Slovakia i en fullsatt ishall med 3000 høylytte fans på tribunen, en stor opplevelse. Til kampen mot Norge (som begge på forhånd var tippet som de 2 beste lagene i gruppen) hentet Slovakia inn Simon Nemec og Adam Sykora som begge spiller årets A-VM for seniorer. Denne Slovakiske duoen spilte parallelt med VM turneringen semifinale og til slutt finale for sin klubb Nitra i den Slovakiske Eliteserien. Begge er også godt omtalt som 2 av 3 stk. 2004 fødte spillere på årets Slovakiske VM lag for seniorer.

 

Tilbakeblikk NM sluttspillene U20 – U18 – U16 (forbundscup) sesongen 2021/2022

U20 med 4. plass i NM sluttspillet
U18 med Gull i NM sluttspillet
U16 med Gull i forbundscupen (uoffisielt NM)
Gode resultater og prestasjoner av Lørenskog fra sluttspillene i Mars/April har gitt avkastning – veldig fortjent!
Gratulerer til spillerne, trenere, støtteapparat og alle i klubben som har lagt ned mye jobb over tid.

 

 

Lørenskog IK AIL