Lagbygge 2022/2023 Lørenskog IK

Hovedtrener: Niklas Andresen
Assisterende trener: Espen Olsen Lie

Keeper:
Theo Rooseboom de Vries
?

Backer:
Marius Johansen
Fredrik Pedersen
Vetle Gamborg Indrelid
Dennis Rystad
Jonas Myhre
Kalle Rode (ny fra Gjøvik)
Daniel Gloppen
?
?

Forwards:
Marcus Karlsen Ekberg
Elias Hult
Vladislavs Nazarovs
Jonas Grønstad
Edvard Dehli Gjøs
Daniel Sandvold
Espen Kleppe Hermanrud (ny fra Grüner)
?
?
?
?
?
?

Silly Season
Det er en spennende tid for alle som er glade i ishockey og følger med fra sidelinjen. Hva skjer med de forskjellige lagene og ikke minst hva skjer med klubben som ligger hjertet nærmest? For alle som følger Lørenskog IK så kan vi med glede fortelle at det ikke ligges på latsiden, tvert om så jobbes det hardt i kulissene.

Vi ønsker å takke alle spillere fra forrige sesong som ikke er med oss videre i 2022/2023. Lykke til i ny klubb eller på ferden videre. Vi vil spesielt gratulere Kevin Nilsen Berg og Lars Erik Francke-Enersen med avtale i Grüner og Fjordkraft ligaen kommende sesong.

Forberedelser til kommende sesong her er allerede godt i gang der både trenerteamet og sportssjef kan melde om høy aktivitet. En stor stamme av laget er allerede satt og det vil bli en god mix av etablerte og yngre spillere. Klubben melder samtidig at det er dialog med flere spennende spillere på de ledige plassene som vil bli annonsert fremover. Det er med andre ord mye å se frem til og det vil i tillegg komme spillerpresentasjoner på samtlige spillere.

Det meldes også om høy aktivitet «off-season» på fys og barmarks treninger på Lørenskog, oppkjøringen er i gang.

Kort tilbakeblikk og liten refleksjon
Snittalderen i 1. divisjon sesongen 2021/2022 for samtlige spillertropper var 23,5 år. Lørenskog hadde den yngste troppen med ca. 22 år i snittalder. Allikevel ble det en sterk 2. plass i serien til slutt, som kvalifiserte til play-in (til Eliteserie kvalifisering) der Comet ble litt for sterke. Comet som til sammenligning hadde den eldste troppen i 1. divisjon med drøyt 25 år i snittalder.

Årets A-lag vil som nevnt bli en god mix av erfarne spillere og yngre spillere som vil utvikle seg og ta nye steg. I tillegg har vi en av Norges beste junioravdelinger, noe som medfører et ansvar for å ta vare på og utvikle disse spillerne videre. Dette vil også være spennende i forhold til å følge hvem som blir de neste spillerne til å ta steget inn for å kjenne på senior nivå. Å spille seg inn i Norsk 1. divisjon anser de med sportslig ansvar i klubben som et meget fornuftig innsteg for videre utvikling.

Lørenskog IK har hele 15 spillere representert på U17 + U18 + U20 landslags-uttakene som finner sted i Skien nå i slutten av Mai.
PS: Dette er nylig publisert av NIHF, og vi skal selvsagt dele dette med dere og hvem de forskjellige spillerne er ila kort tid.

Hva er mål og ambisjon for A-laget sesongen 2022/2023?
Dette vil trenere og sportssjef m/sportslig utvalg komme tilbake på litt senere.

 

Lørenskog IK AIL