2. plass for a-laget, final 4-spill for U20 og U18, gull i forbundscupen for U16.

Det er resultatene så langt for Lørenskog ishockeyklubb i år. Klubben leverer gode resultater på samtlige av våre elitelag og i henhold til sportslig målsetning denne sesongen.

Gull og finalesjanser
Vi gratulerer vårt U16-lag med førsteplass i forbundscup forrige helg. Det ble seier over Vålerenga i finalen i Sparta amfi. Denne helgen er det vårt U18 lag som skal følge opp om NM-tittelen som et av lagene som er kvalifisert til final 4. Finalekampene spilles i Jordal amfi lørdag og søndag. Lørenskog U20 er også klare for final 4 og vi gleder oss til spennende kamper helgen 2-3 april i Schjongshallen på Hønefoss. A-laget endte på andre plass førstedivisjon denne sesongen, men klarte dessverre ikke å komme til kvalifisering til Fjordkraftligaen.

Resultater gir ny energi
Styret i Lørenskog ishockeyklubb ønsker å gratulere spillere, trenere, støtteapparat og sportslig utvalg med de fantastiske resultatene i årets sesong. Det er veldig gledelig å se at strukturert og godt arbeid over tid gir resultater. Dette gir mye energi inn i forberedelsene til neste sesong, der vi ønsker å ta enda et steg når det gjelder utvikling av spillerne i prestasjonsdelen. Vi vil ha fokus på en robust sportslig struktur, kompetanse og tydelige sportslige krav og målsetninger

 

U16 Foto: Øystein Warme-Andersen