Vi feirer at samfunnet har åpnet igjen ved å invitere alle som vil til å komme til Lørenskog ishall og se a-laget vårt spille sesongens første hjemmekamp. Det koster ingenting!

 

Vi vil takke alle publikummere, spillere, trenere, lagledere, støtteapparat, foreldre og støttespillere for tålmodighet og raushet de siste 18 månedene. Dette har vært sesonger vi aldri kommer til å glemme av helt feil grunner, men vi har stått i det sammen, vi har sprita og testa, testa og sprita, åpnet og stengt. Nå kan vi endelig se frem mot en mer normal sesong med garderober og tribuner fulle av folk som elsker ishockey!

Det er gratis inngang for alle! Vi må vite hvor mye vaffelrøre vi skal lage så derfor er det fint om du bestiller dine gratisbilletter her. https://lik.ticketco.events/no/nb/e/1_div_loerenskog__gjoevik_299_kl_1900