A-lagets hovedtrener Kenneth Larsen har valgt å søke nye utfordringer utenfor Lørenskog ishockeyklubb.

Kenneth Larsen

Det betyr at laget står uten hovedtrener og at Larsen avslutter kontrakten med Lørenskog ishockeyklubb fra og med 6. juli.

– Kenneth Larsen vil alltid være en del av Lørenskogfamilien. Han har spilt her selv, og vært trener i klubben. Han har stått sammen med oss når vi måtte ned i divisjonssystemet og har jobbet godt for å få oss tilbake. Det eneste som er leit er at han nå ikke får være med på opprykket til Fjordkraftligaen igjen. Samtidig er det ikke treneren som vinner kampene, og vi skal kjempe videre, sier daglig leder i Lørenskog ishockeyklubb AIL, Mats Wibe-Lund

Kapteins-teamet har blitt informert og hele spillergruppa vil få mer informasjon på et spillermøte tirsdag klokken 15.00. Nå er jakten på ny trener i gang, og det står allerede tre-fire navn på blokka.
– Selv om tidspunktet ikke er det beste, har vi noen kandidater som er veldig gode. Og jeg vet at det å lede Norges beste førstedivisjonslag er interessant for flere av dem, sier Wibe-Lund.