Her kan du se hvem som skal spille på a-laget denne sesongen. Siden oppdateres fortløpende.

Sander Desmot:

 

Sander Desmot er klar for en ny sesong i Lørenskog ishall. Nå nærmer det seg en full stall, så følg med de neste dagene. Har du bestilt sesongkort enda? Ikke det – bare klikk her og bli med på oppturen.

 

 

Simen Nielsen:

152 poeng på de tre siste sesongene! Simen Nielsen er klar for en sesong til i Lørenskog ishall og garanterer show!
– Jeg gleder meg skikkelig til en ny sesong nå, etter å ha vært gjennom to snåle vintre. Laget ser veldig bra ut, vi har et seriøst opplegg og jeg kan garantere at vi er det best trente laget i 1. divisjon. Men til syvende og sist så er det opp til oss gutta og jeg kan love at vi skal fortsette å trykke på! Jeg vet at dette blir bra, sier Nielsen.
Nå er det mulig å kjøpe sesongkort for neste sesong, og Simen gleder seg til å spille for publikum igjen.
– Det er veldig rart å spille for tomme tribuner, så nå håper jeg at Lørenskogfolk kjenner sin besøkelsestid og møter opp på kamper utover høsten, så skal vi garantere for showet, sier Nielsen.

Dennis Rystad:

 

Den lovende unge backen kommer til Lørenskog fra den gode hockeyskolen på Manglerud, og er med på a-laget neste sesong.
-Jeg har hørt mye bra om satsingen her, og dette gleder jeg meg til å være med på, sier Rystad.
Les mer om Dennis på Eliteprospects.

 

 

Kristoffer Skjervold:

 

Kristoffer Skjervold er også med neste sesong! Kristoffer ble skadet tidlig i forrige sesong og har brukt pandemipausen godt til opptrening. Nå er han fit for fight og er klar for en ny runde i Lørenskog-drakta!

 

 

Jørgen Grøndahl:

Jørgen Grøndahl er med neste sesong! Jørgen er en lokal spiller som også kommer fra egen klubb og kjenner hver krok av Lørenskog ishall. Han er en av flere lørenskogspillere som har erfaring fra øverste nivå i Lørenskog. Jørgen har vært med på reisen ned – og er nå klar for å være med opp igjen.
– Laget begynner å se VELDIG bra ut, og vi har alle forutsetninger for å ta det neste steget og komme tilbake til Fjordkraftligaen, sier Grøndahl.

 

 

Marcus Ekberg:

Velkommen tilbake, Marcus Ekberg!
Marcus er klar for Lørenskog neste sesong. Han startet ishockeykarrieren sin på skøyte og hockeyskolen i Lørenskog ishall og var i klubben hele ungdomstida. Etter det har han utviklet seg videre i Manglerud, Vålerenga og til slutt i Narvik på øverste nivå. Nå er han tilbake hos oss!
– Dette er moderklubben min og jeg gleder meg til å bidra her igjen. Jeg har fått med meg at det jobbes bra her, og det jeg har sett av barmarkstrening i Lørenskog så langt denne våren holder meget høy standard og er minst like bra, om ikke bedre enn andre steder, sier Ekberg.

 

 

Mats Grøsvik:

Mats er med!
Mats Grøsvik er med oss neste sesong! Mats har gått den gode barneskolen i «garasjen» på Manglerud og har fått med seg viktig erfaring fra høyeste nivå i Norge. Den erfaringen har han allerede fått vist fram i Lørenskog gjennom den forrige sesongen. Nå er han klar for enda en sesong i Lørenskog ishall!
-Jeg er veldig fornøyd med å være med videre i Lørenskog. Har veldig trua på det som skjer i klubben og gleder meg til ny sesong, sier Grøsvik.

 

David Aas-Larsen:

Det er ekstra morsomt å kunne presentere den yngste signeringen i laget for neste sesong, nemlig David Aas-Larsen. David, som er født i 2003 og er førsteårs U20-spiller, har vært med oss et år allerede og skal altså nå vokse enda mer inn i a-laget neste sesong. David kommer opprinnelig fra Skedsmo men har vært i Lørenskog de siste årene.

 

 

 

Fredrik Pedersen:

Den storvokste backen Fredrik Pedersen er klar for nok en sesong i Lørenskog ishall!

 

 

 

 

Theo Rooseboom de Vries:

Det er skikkelig stas å ønske Theo Rooseboom de Vries velkommen tilbake til Lørenskog! Theo sleit ut barneskøytene i Lørenskog ishall før han tok turen til Stavanger Oilers. Deretter har han vært i Västerås i Sverige før han ble ønsket tilbake til Stavanger. Men nå skal han altså tilbake til Lørenskog og konkurrere om keeperplassen på a-laget.
-Jeg har vært ute og skaffet meg god erfaring som jeg har tenkt å bruke i Lørenskog. Jeg synes at de siste årenes satsing og de gode kreftene rundt klubben er veldig spennende. Derfor gleder jeg meg til å komme «hjem» og hjelpe klubben tilbake til der den hører hjemme, sier Rooseboom de Vries.
Foto: Brian McHattie

 

 

 

 

Patrik Vaakanainen:

Nå snakker vi full fart!
Selv om det er sol og varmt ute fortsetter vi lagbyggingen inne. Det er en stor glede å melde at Patrik Vaakanainen er klar for Lørenskog neste sesong! Foto: Mathias Dulsrud

 

 

 

 

Tan Hellerød:

 

I fjor kom Tan Hellerød tilbake til Lørenskog etter en periode nordpå i Narvik og Fjordkraftligaen. Nå skal han være med oss i Lørenskog ishall også neste år. Dette blir bra!

 

 

 

 

 

 

Marius Johansen:

Marius Johansen er klar for neste sesong i Lørenskog!
Marius har også erfaring fra øverste nivå i Norge og gleder seg allerede til neste sesong.
-Dette blir spennende med mange nye ansikter i laget. Jeg føler at vi har et kanskje enda bedre utgangspunkt enn i fjor, så dette blir gøy! Målsettingen er den samme for oss som den har vært de siste tre årene – å rykke opp!

 

 

Jonas Grønstad:

Forrige sesongs kaptein, Jonas Grønstad, er klar for en ny sesong i Lørenskog ishall! 22-åringen har spilt i Lørenskog ishockeyklubb siden han var åtte år, og har som mål å ta klubben tilbake i Fjordkraftligaen.
– Jeg var med i Get-ligaen for Lørenskog før vi ble sendt ned. Nå har vi jobbet hardt i et par år og er klare for det høyeste nivået. Vi har allerede noen knallsigneringer på plass så dette blir bra, sier Grønstad.

 

 

Sebastian Johansen:
Velkommen hjem!
Sebastian «Basse» Johansen kommer hjem til Lørenskog ishall!
– Ja dette var deilig. Dette er det jeg trengte nå, å komme tilbake til gutta, sier Johansen.
Sebastian er ingen hvem som helst, han er norgesmester med Lørenskog hele tre ganger (U18,U18,U20), Så gikk ferden til Frisk/Asker hvor han også er Norgesmester og Rookie of the year i Get-ligaen. Etter en svipptur til Narvik, er han nå tilbake i Lørenskog ishall.
– Nå skal vi prøve å få klubben tilbake der den hører hjemme, nemlig i Fjordkraftligaen, sier Basse.

Julian Nylén:

Vi har keeper! Julian Nylén har signert, og skal være med å stenge buret på a-laget neste sesong! Forresten – visste du at Julian hadde redningsprosent på over 90 prosent i fjor?

 

 

 

 

Kevin Berg:

Sesongens første signering! Kevin Berg er klar for Lørenskogs a-lag i sesongen 2021/2022!
– Her trives jeg veldig godt og når klubben i tillegg har ambisjoner så var det ingen tvil, sier Berg.
– Kevin er helt klart den beste backen i 1. divisjon, og har vært og vil være en bærebjelke for oss, sier trener Kenneth Larsen.