Lørenskog ishockeyklubb og det lokale treningssenteret Sportytude inngår samarbeid. Det kommer medlemmene i klubben til gode.

– Det er viktig for oss i Lørenskog ishockeyklubb å samarbeide godt med det lokale næringslivet i kommunen. Her kan vi dra nytte av hverandre. I Lørenskog ishall er styrketreningsmulighetene totalt utdatert. Avtalen med Sportytude gir oss et topp moderne treningssenter med alle muligheter. Det er helt perfekt for oss, sier daglig leder i Lørenskog ishockeyklubb Mats Wibe-Lund.
For Terje Hammerborg og de andre ansatte i Sportytude er avtalen også nyttig.

– Vi samarbeider kun med noen få, og en av dem er Lørenskog ishockeyklubb. Vi vet at det gir gode synergieffekter av å samarbeide lokalt. Når disse gutta kommer inn i treningssenteret vårt så tilfører de senteret vårt kvalitet, både som treningsforbilder og som gode ambassadører for oss. Vi vil få flere medlemmer gjennom dette samarbeidet, så dette blir bra, sier Hammerborg.

Nå kan du også trene på Sportytude. Sjekk ut mulighetene her for online trening.

 

Opp og frem
Sportytude samarbeider også blant annet med Wang toppidrett og Fjellhammer håndball. Nærheten til den nye videregående skolen ved SNØ-anlegget i Lørenskog ifølge Katrin Rindtorff ved Sportytude helt perfekt.
– Vi har sett at eksisterende medlemmer synes det er flott å se ungdom i aktivitet. De får et kick av det, og blir inspirert av den tøffe treningen disse skolelevene og utøverne driver med, sier Rindtorff.

Lokal forankring
Teamet som driver Sportytude er også «lokale helter» fra Lørenskog med god erfaring som kan tilby gode treningsopplevelser.
– Vi har 1300 kvadratmeter med flotte treningslokaler og garderober. Vi har gruppetreningskonsepter i de ulike salene Group, Bike og Run i tillegg til en kjempestor styrkesal. Her finner du alt du trenger for en variert styrke og kondisjonstrening. Vårt mål er at du skal lykkes hos oss, sier Tonje Tovan Skistad.

 

Ivrig gjest
A-lagskaptein Jonas Grønstad blir imponert når han kommer inn i det store treningssenteret og ser ned på det store området. Han ser muligheter med en gang.
– Ja dette senteret kommer jeg til å bruke flittig. Her har de alt jeg trenger for å sikre at styrkebiten blir opprettholdt. Det eneste som kanskje mangler er en isflate? Kanskje vi skulle arrangere noen rene ishockey-styrkeøkter her som folk flest kan være med på? Det hadde vært gøy selv om jeg tror at de hadde slitt litt med å henge med, sier han.