Lørenskog ishockeyklubb har inngått en treårs avtale med XXL på Strømmen Storsenter. Alt klubbtøy skal nå bestilles gjennom XXL.

Lørenskog får en egen avdeling inne i butikken med profileringstøy og oppdatert utstyrssortiment. Der vil du også møte en ansatt som kan ishockey. Ikke nok med det. ALT du kjøper på XXL på Strømmen gir en cashback til Lørenskog ishockeyklubb! Strekkoden som registrerer kjøpet vil finnes i lokalt varehus. Handler du digitalt må du være logget inn på LIK sin egen side for å gi cashback. Ansvarlig for Team sales i XXL, Sindre Lunde gleder seg til å komme i gang.
– For oss er det spennende å inngå et slikt samarbeid med en av Norges største ishockeyklubber. Nå håper vi at vi sammen kan gjøre noe som gir oss begge god effekt, sier Lunde.

Klubbtøy bestilles på nett
Fra og med nå skal alt klubbtøy, som for eksempel treningsdresser, bestilles via XXL på Strømmen. Alle lagledere i klubben vil få tilsendt hvordan dette skal gjøres via en egen nettside for Lørenskog ishockeyklubb.

Merch i proshoppen
Det betyr at proshoppen slik du kjenner den fra før vil forandres, men fortsatt være delvis åpen.
– Proshoppen i hallen vil ha Lørenskog-effekter og småsaker til salgs. Vi har sett at det er for dyrt å sitte på et stort varelager for en klubb som Lørenskog. Derfor er vi veldig glad for dette nye samarbeidet med XXL på Strømmen Storsenter, sier daglig leder i Lørenskog ishockeyklubb, Mats Wibe-Lund.